My Little Melbourne Coffee

…honnan a név, ami mostmár kötelez is Bennünket? Igen, nem nehéz kitalálni!:-)
Egy “bizonyos” melbournei utazás tette meg a hatását! Olyannyira, hogy amikor kávézó nyitásában kezdtünk el gondolkodni, nem is volt kérdés, hogy mi legyen a neve az üzletnek.

Hogy miért “kicsi”? A 35 m2-re nehezen tudtuk volna ráfogni, hogy “Nagy”! 🙂 ráadásul pedig minél több dolgot szeretnénk megjeleníteni abból amit ott láttunk, tapasztaltunk, hogy minél többen kapjanak egy “kis” ízelitőt Melbourneből és Ausztráliából

Az már csak hab volt a “kávén” :-), hogy Melbourne-t tartják a világon a kávé fővárosának, ahol olyan kávékultúra van jelen, ami mellett Mi sem tudtunk szó nélkül elmenni. Úgy érezzük, hogy küldetésünk van idehaza: meg kell alapozni annak a kávékultúrának az alapjait, amivel a távoli Melbourne vagy a közelebbi London is rendelkezik, hogy ne kelljen sehova se utazni ahhoz, hogy egy igazán jól elkészített kávét ihassunk!

Mint ahogy azt a mondás is állítja: “Life is too short for bad coffees”. Természetesen “egy fecske nem csinál nyarat” alapon, minden olyan kezdeményezést támogatni fogunk és már támogatunk is, ami azt a célt szolgálja, hogy jobbá tegyük a kávézási kultúrát Magyarországon. Nagyon sokat kell még tanulnunk, hiszen teljesen a nulláról indultunk, de a Cél végig a szemünk előtt fog lebegni, nem adjuk fel, míg nem sikerül az, amit kitűztünk a “zászlónkra”!!!

 

A “kicsit” túlfűtött küldetéstudatunk mellet a választékunkról annyit, hogy a lehető legjobb alapanyagok figyelembe vétele mellett fogjuk elkészíteni azokat! Megpróbálunk minél egészségesebb dzsúszokkal, salátákkal, friss croissantokkal és szendvicsekkel kedveskedni és melléjük felszolgálni a mindig gondosan elkészített kávéinkat!

A méltán híres olasz Danesi kávénk mellett, vendégkávékat is készítünk majd, amik nem máshonnan fognak érkezni, mint Melbourneből!!! ( …meg néha Londonból is! 🙂 ) Ki gondolt volna? 🙂

Legvégül pedig, de nem utolsó sorban, a frissítő üdítők mellett megtalálhatóak lesznek kínálatunkban ausztrál sörök és borok is, hogy ne csak a kávé szerelmeseinek legyen vonzó az üzletünk.

Kövessetek Minket a Facebookon is, de a legjobban annak örülnénk, ha meglátogatnátok Minket személyesen is, hogy utána járjatok a leírtaknak! Mit szóltok hozzá??? Várunk Mindenkit “Nagy, Nagy Szeretettel”!!! 🙂

Hét – Pén:   7:00    –    19:00
Szo:           9:00    –    17:00
Vas:           10:00   –    16:00

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 3. (Madách tér)
Telefon: +36 70 394 7002
E-mail: [email protected]
Facebook

http://mylittlemelbourne.hu

Hozzászólások
Töltés...
További ajánlataink

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok