Galagonya cipőbolt

XI. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Elérhetőség

Cím: 1115 Budapest, Somogyi út 25.
Telefon: +3630 982 4737
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/www.galagonyacipo.hu

http://galagonyacipo.hu  

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 10-18
Szombat: 10-13
Vasárnap: zárva

 

Több mint 6 éves gyermekcipő értékesítési tapasztalattal a hátunk mögött nyitottuk meg üzletünket Galagonya Gyermekcipőbolt néven, mellyel régi álmunk vált valóra. Üzletünk Újbuda központi részén, az Etele tér közelében található, a Somogyi út 25. szám alatt, barátságos, gyermekbarát környezetben.

 

Szülőként számunkra is fontos, hogy olyan lábbelit adjuk gyermekünkre, mellyel biztosítani tudjuk lábuk egészséges fejlődését, üzletünkben ezért elsősorban minőségi magyar és külföldi márkákat forgalmazunk, melyek megfelelnek ennek a feltételnek. A gyengébb minőségű és egészségtelen alternatívák nagy kísértést jelenthetnek a szülőknek kedvezőbb áruk miatt, de még mindig kifizetődőbb most egy minőségi cipő megvásárlása, mint egy későbbi lábfejlődési rendellenesség korrigálása, amit a helytelenül megválasztott nem megfelelő cipők okoztak.

A gyerekeket játszósarokkal várjuk, hogy a cipővásárlás ne egy "tortúra" legyen számukra, és természetesen a kutyák is szívesen látott vendégek!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Tekergő Étterem és Motel

Tekergő Étterem és Motel

Cocochoco Hungary

Cocochoco Hungary

Kutymorgó Kutyaiskola

Kutymorgó Kutyaiskola

EMAN Apartmanház

EMAN Apartmanház