Apartman Dóra

Hajdú-Bihar megye - Hajdúszoboszló  |  Szállás

Elérhetőség

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Árpád utca 34.
Telefon: +36 (30) 4151-952, +36 (30) 9637-618
E-mail:

http://apartmandora.hu/  
 

Apartmanházunk Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől 10 percnyi járásra nyugodt környezetben található.

Az apartmanok elosztása: 3 db kétágyas, 4 db 2+1 ágyas és 1 db 4 ágyas szobával várjuk a gyógyulni, üdülni, pihenni vágyókat az év bármely időszakában.

A szobákban SAT-TV, szobaszéf, az épületekben teljesen felszerelt konyha és étkező áll vendégeink rendelkezésére.

A gondozott kertben két fedett terasz grillezési lehetőséggel a felnőttek, míg a hinta és homokozó a gyermekek kikapcsolódását szolgálja.

Egyszerre 6 gépjárművet kapun belül is el tudunk helyezni.


"Remek hely a kikapcsolódáshoz, családoknak, pároknak és baráti társaságoknak egyaránt. A kert csodás és hangulatos, a szobák kényelmesek, a konyha mindennel felszerelt. Érkezz 2 lábú társaddal vagy akár 4 lábú barátoddal, ígérem, nem fogsz csalódni." - Sztraka Andrea ajánlása

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pákozdi ingókövek

Pákozdi ingókövek

Fenyőgyöngye Vendéglő

Fenyőgyöngye Vendéglő

A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert

A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert

Iharosi-erdő sziklái

Iharosi-erdő sziklái