Captain Cook Pub

VI. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 19/a.
Telefon: +36 1 269-2357
E-mail: [email protected]

www.cookpub.hu  

Nyitvatartás

Hétfő-szombat: 10:00-01:30
Vasárnap: 14:00-01:30

Konyha: 12:00-23:30-ig

 

1992 óta megújult külsővel várjuk Kedves Vendégeinket az egyedülálló, hajót mintázó Cook Kapitányban. A "Cook"-os hangulatról a csapolt Foster’s, a hajóforma, a dekoráció és persze mi gondoskodunk. Jó időben 50 négyzetméteres összenyitható terasz várja Önt, hogy a Szent István bazilikára rálátva egy sokat megélt öreg platánfa árnyékában találkozzon barátaival munka után egy kis beszélgetésre, vagy akár ünnepelni, ha van rá alkalom.

Családias környezetben, a város szívében, háborítatlanul kapcsolódhat ki nálunk. Folyamatosan bővülő italkínálat, állandó italakciók és gyakori termékpromóciók várják, miközben állandó sportközvetítéseinket figyelheti LCD tévén, illetve a foci EB-t, VB-t és az Olimpiát óriáskivetítőn is. Ingyenes wi-fi hálózatunkon internetezhet kedvére. Prémiumitalok széles választékából szemezgethet, koktélokból és kávékból sincs hiány. Az italok mellett a snackekről sem feledkeztünk meg. Udvarias kiszolgálás, barátságos környezet várja a Cook Kapitányban, látogasson el hozzánk! Kedves vendégeink részére a bankkártyás fizetés is lehetséges!

(Beck Orsi ajánlása)
 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Alabárdos Étterem Delikát Sonka és Borbár

Alabárdos Étterem Delikát Sonka és Borbár

Iharosi-erdő sziklái

Iharosi-erdő sziklái

Infinity Esport Bár

Infinity Esport Bár

Almárium Bisztró

Almárium Bisztró