2-es Klub

Csongrád megye - Szeged  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 6720 Szeged, Csongrádi sugárút 6. b

 

 

Nyitvatartás

Hétfőtől-Csütörtökig: 06:00-22:00
Péntek és Szombat: 06:00-02:00
Vasárnap:                06:00-22:00

 

Aki ismerte az Ászok sörözőt (Borvirág Bt.) akkor annak nem lesz megtalálnia 2-es klubot, mert annak a helyén nyílt ki 2012 október vége felé! Már messziről ki lehet szúrni a nagy 2-est az épület homlokzatán!

Egy kisebb átalakításon is át eset a hely belülről. Először is emeletes lehet a hely, amivel jóval megnövelték a befogadó képességet! A plafont megnyitották és lépcsővel kötötték össze! Belépve rögtön a pult fogad minket, balra pár 2 személyes asztal és az említett emeletre vivő lépcső. Fent az emeleten 4 személyes asztaloknál és kényelmes bőr kanapén is helyet foglalhatunk. + van egy külön terem is ahol el lehet vonulni csajozni vagy észrevétlenül piálni. Található fent még csocso, darts és egy nagyobb fali Tv is! A kocsmát lent is meg fent is ellátták külön dohányzó részel! + van wifi is

Barátságos ital árak, belvárosi közelség és vicces képek a sörcsapon és a wc ajtókon!

"Belvárosi hely, nagy és főképp nyugodt hátsó kerttel. A pultosok végtelen rendesek, még ők biztattak, hogy menjek be nyugodtan a kutyával:) És nem utolsó sorban meglepően olcsó! Gazdinak egy kávé, kutyusnak egy zsíros kenyér.. és teljes az idill." (Kővágó Paulina ajánlása)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

BUBÓ Kávézó

BUBÓ Kávézó

Dover Nyelvi Centrum

Dover Nyelvi Centrum

Spániel fajtamentés - Cocker Rocker Egyesület

Spániel fajtamentés - Cocker Rocker Egyesület

Ellátó kert

Ellátó kert