Kutyabarát Magazin - TAVASZ

A Kutyabarát.hu 2012-es tavaszi indulásakor egyértelműen szembesültünk azzal, hogy még gyerekcipőben járt a hazai felelős kutyatartás és a kutyabarátság filozófiája. A szolgáltatók akkor még kevésbé voltak nyitottak arra, hogy a kutyások, kutyatartók kedvében járjanak. Nem csoda, hiszen nem is volt előttük követendő példa vagy szakmai támogatás, és nem volt olyan platform, ahol az igények és a kínálat találkozhattak volna.


Hol juthatsz hozzá a magazinokhoz? Az alábbi bemutatkozó alatt megtalálod az országos terjesztési pontokat!


A közösség, amit akkor elkezdtünk építeni csupán egy hobbi volt, kellemes időtöltés, hiszen kutyákkal, kutyásokkal találkozhattunk, egy számunkra fontos témával kezdhettünk el foglalkozni. Aztán elindult valami. 1-2 év alatt óriási változásokat tapasztaltunk. Kiderült, Magyarország igenis kutyabarát. A kutyatartók többsége ráébredt a tényre, hogy a kutya társ, családtag, barát, és erre a vendéglátó szektor egy része is azonnal lépett: kinyitotta az ajtókat a kutyák számára is. Ezzel párhuzamosan szerencsére a hazai kutyatartás kultúrája is megindult a fejlődés útján, nem kérdés, a kutyabarátság csak e két tábor együttes fejlődése révén lehet sikeres.

Egy új szegmens jelent meg: a „kutyabarátság”, mely mára trend lett. Azonban bánjunk csínján ezzel a jelenséggel. Fontos, hogy ne felejtsük el, a kutya szeretete az, ami ezt a jelenséget, piaci fogalmat megteremtette. Ne hagyjuk, hogy elértéktelenedjen! Ez a magazin is azt a célt szolgálja, hogy értékek mentén folyamatosan népszerűsítsük a hazai kutyabarátságot, bevonjuk a hazai szolgáltatókat, hasznos és érdekes információkat nyújtsunk, lobbizunk a megfelelő helyeken az állatvédelem és a felelős kutyatartás érdekében. A Kutyabarát.hu a kezdetektől fogva ezeket a célokat szolgálja, kampányaink és projektjeink révén igyekszünk folyamatosan értékeket közvetíteni. A Kutyabarát Magazin ötlete is ebből fakadt: teremtsünk egy egyedülálló kutyás életmód magazint, mely érdekes, értékteremtő és hasznos. Reméljük tetszeni fog Nektek, kellemes időtöltést kívánunk hozzá!

Az alábbi Kutyabarát.hu partnereknél találod az ingyenes magazinokat

(kattints az adott helyre a profiloldal megnyitásához)

A tavaszi magazinok március 12-től érhetők el az alábbi helyeken:

(a kiszállítás folyamatos)

Budapest:

Kubik Közösségi Iroda   BB`z Bar & Grill

 

Caffe 22   Nyereg, az Itató

 

LURDY HÁZ - információs pult   Anonymus Bar and More

 

SEMMI EXTRA   FitCandy

 

Kóstolom Borbár   Fadrusz Söröző

 

Ecocafé Andrássy  

Kino Kávézó

Trabant presszó  

Suhanj! Fitness

Szimpla Kert  

Szimpla Háztáji

Naspolya Nassolda  

Kicsicake

KINO  

ASIA CENTER - információs pult

Mag Pub  

Vegan Love

BUBÓ  

Bookline Móricz könyvesbolt

Larus Étterem  

Zoska kávézó

Nikifor's Coffeeshop  

Fabrik

Wash & Vau Önkiszolgáló kutyamosó hálózat

Vidék:

Panificio il Basilico Szentendre

Cafe mug  Pápa

Komédiás Étterem Győr

Pécs Plaza

TACDOG Állateledel - Kaposvár

Tourinform irodák:

Siófok

Hévíz

Kaposvár

Zalaegerszeg

Keszthely

Szombathely

Miskolc

Kaposvár

Nagykanizsa

Vác

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Gyermek téri kutyafuttató

Gyermek téri kutyafuttató

Dürer kert

Dürer kert

Kolette bistro

Kolette bistro

Szentmihályi út - Kőrakás park kutyafuttató

Szentmihályi út - Kőrakás park kutyafuttató

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek