Kutyavarázs kutyapanzió

Pest megye - Dunakeszi  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: Dunakeszi, Pipa utca (Hunyadi utca kereszteződése)
Telefon: V.Klein Brigitta 0630 648 55 27
E-mail: [email protected]

http://kutyavarazs.hu  
 

Ha távolléted alatt nem tudod, hogyan old meg kutyád gondozását, etetését és nincs olyan családtag vagy barát, aki vállalja ezt, gyere el és nézd meg, hogyan nyaralnak/telelnek nálunk a kutyák a kutyapanzióban.

A kutyaiskola területének végében került kialakításra a 20 kennelből álló kutyapanziós részleg. Az L alakú elrendezés biztosítja a téglaépítésű, egyenként 10 négyzetméteres, fűtőpaneles kutyaházzal felszerelt kennelekből a szabad kilátást és a tágas térérzetet a kutyák számára. Kutyapanziónkban a kennel sor előtt és mögött nagy közös kifutó található, ahol a megfelelően szocializált, békés kutyák a nap nagy részét együtt tölthetik. Akiket nem lehet összeengedni más kutyákkal, őket a csoportos hancúrozás előtt vagy után, külön-külön mozgatjuk.

A kenneleknél térfigyelő kamera és mozgásérzékelő infrakapu garantálja a biztonságot. Mivel külön személyzet foglalkozik a panziós kutyákkal, az állandó felügyelet számukra is biztosított.

A kutyapanzióban minden kutya külön kennelben kap helyet, ahová szívesen berakjuk a kutya megszokott fekhelyét, szőnyegét, takaróját, játékait. Az etető és itató edényeket higiéniás okokból, minden esetben mi biztosítjuk.

  


A kutyapanzió napi díj tartalmazza a 24 órás felügyeletet, szükség esetén állatorvosi vizsgálatot és az étkezést valamint alapszintű szolgáltatás esetén napi két óra aktív mozgatást, játékot. A kutyák elhelyezése kennelben történik, friss ivóvizet folyamatosan kínálunk, étkezés igény illetve szokás szerint. Ha azt szeretnéd, hogy saját táppal etessünk, hozd magaddal! Amennyiben megfelel az általunk kínált Nutragold márka, a cég 6 különböző csúcsminőségű tápja közül választhatsz.

Emelt szintű szolgáltatást egy hétnél hosszabb ideig tartó panzióztatás esetén ajánljuk! Egyénre szabott, évszaknak megfelelő foglalkoztatásra és/vagy képzésre is van lehetőség, külön megállapodás szerint. Ha rendszeres vendége vagy kutyaiskolánknak és ismered a trénereket, akár saját tréneredet is felkérheted, hogy távollétedben sétáltassa, tréningezze, úsztassa kutyádat!

…és még egy +: ha bizonytalan vagy, hogy kedvenced, aki még soha életében egyetlen percet sem töltött kennelbe zárva hogyan fogja átvészelni ezt az időszakot…

Mivel mindannyiunk közös érdeke, hogy a nálunk töltött idő felhőtlen legyen, partnerek vagyunk abban, hogy hozzászoktassuk a kutyádat a számára ismeretlen és új környezethez. Eltölthettek akár együtt is pár órát a kennelben, berakhatod egy kis időre az egyikbe és megfigyelhetjük együtt, hogyan viseli. Pár alkalom után biztosan megérti, hogy nem hagytad el, érte jössz, sőt nem is olyan rossz móka az a táborozás… :o)

Az iskolát rendszeresen látogató, általunk jól ismert és képzett, szobatiszta kutyák részére lehetőség van lakásban való elhelyezésre is.

Kutyapanzió - Feltételek

A panziót kizárólag egészséges, kötelező védőoltásokkal,érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező, egy hónapnál nem régebben féreghajtott, kullancsvédelemmel ellátott kutyák vehetik igénybe. Amennyiben nem tudod oltási könyvben állatorvos által bejegyezve ezeket igazolni érkezésetekkor, a (Te költségedre, Veled ezt előre egyeztetve) mi pótoljuk.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kata Borház

Kata Borház

Vas Gereben utcai kutyafuttató

Vas Gereben utcai kutyafuttató

Bistro Fine

Bistro Fine

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó