Kippy kutyapanzió

XVI. kerület - Budapest  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 1162 Budapest, XVI. ker. Attila utca 53.
Telefon: 06-( 1 ) 404-91-55, 06-( 20 ) 965-71-01
Email: [email protected]

http://kippy.hu  

Nyitvatartás

A hét minden napján és ünnepnapokon: 08 - 20 óráig
Takarítási szünet: 11 - 12 ; 16 - 17 óráig
A panzió megtekintése, és a kutyák átadása - átvétele, csak telefonon egyeztetett időben történik!
Takarítási szünet idején és a nyitvatartási időn túl a kutyák átadása - átvétele szünetel!

 

Bízza ránk kedvencét !

Mi állatszeretetünket és tapasztalatainkat, szakértelemmel társítva, a nap 24 órájában gondozzuk őket, hogy önök nyugodtan, pihenjenek, költözzenek, ünnepeljenek!

Panziónkban otthonos elhelyezést biztosítunk, a legtöbb kívánságnak megfelelően.
Az otthon, lakásban tartott kutyákat a lakásban helyezzük el. A napjaikat köztünk, a lakásban töltik, más hasonló kutyákkal, vagy elkülönítve, ha nem szeretik a társaságot. Napközben többször mozoghatnak a szabadban. Este simogatás a TV. előtt, egy kis kényeztetés, vacsora, és még egy séta. Az éjszakát a hozott takarón vagy párnán, az otthoni illatok társaságában, nyugodtan töltik, hogy másnap kipihenve keljenek, és játsszanak tovább.

Az a pasztalatunk, hogy kevés kutya van, amelyik nem szeret falkában szaladgálni, játszani a szabadban, vagy nyugodtan összebújva pihenni a takarón. Így jobban viselik, vagy felejtik a gazdi hiányát.

Az otthonukban udvaron vagy kennelben tartott kutyákat kennelben helyezzük el. A biztonságos, kényelmes kennelek 2m. x 3m. nagyok, tetővel ellátottak, 3 oldalról védettek, mindegyikben van kutyaház. Az itt tartózkodó kedvencek is többször mozoghatnak a szabadban, ha szeretik a társaságot, akár többen is. Megoldható az egy családból érkezett kutyák egy kennelben való elhelyezése is.

Napközi:

Azon gazdik kérésére hoztuk létre ezt a lehetőséget, akik nem szeretnének megválni a kutyustól, de a lakást is épségben szeretnék találni, amikor hazaérnek a munkából, vagy nem nézik szívesen, hogy kis kedvencük unatkozik otthon .
Reggel a megbeszélt időben átvesszük a négylábút,aki napközben, felügyelet alatt játszik a többi blökivel, pihen a saját fekhelyén, amíg a gazdi - dolgozik, sportol, kirándul, orvosnál van. Majd este a gazdival, a nagy hancúr után haza térnek a tiszta és épen maradt lakásba.

Kutyakozmetika:

Ha a gazdi frissen kozmetikázott, ápolt kutyát szeretne haza vinni, erre is van mód. A megbeszélt időben elvisszük a kis szurtost a kozmetikába, és mire a gazdi érte jön, a kutyus tiszta és csinos.

FONTOS:

1. A nálunk vendégeskedő kutyáknak érvényes veszettség elleni oltást és féreghajtást igazoló okmánnyal kell rendelkeznie! (Oltási bizonyítvány, vagy útlevél)

2. A panzió állandó állatorvosi felügyeletet biztosít.

3. A hiányos, vagy 3 hónapnál régebbi parazitamentesítést pótoljuk, ennek költsége a kutya gazdáját terheli.

4. TÜZELÕ SZUKÁT NEM ÁLL MÓDUNKBAN BEFOGADNI!

Ha a kutya, az itt tartózkodás alatt kezd el tüzelni, pótdíjat számolunk fel!

  • 24 órás felügyelet
  • rendszeres, naponta többszöri mozgatás
  • a friss ivóviz
  • állatorvosi felügyelet
  • esetleg szükséges gyógyszerezés (inzulin vagy műtétek után)
  • természetesen a nagyon sok szeretet.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Magyar Spitz Egyesület - Spitz fajtamentés

Magyar Spitz Egyesület - Spitz fajtamentés

Alba Dog Center

Alba Dog Center

Arany Szarvas Fogadó Étterem

Arany Szarvas Fogadó Étterem

Medves Hangulatszálló

Medves Hangulatszálló