Anna Kutyakozmetika

XIX. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 1191 Budapest, Kosárfonó utca 6-8.
Telefon: +36 70 63 66 230
E-mail: [email protected]
Facebook

http://kutyakozmetika.weebly.com  
 

Az állatok iránti szeretet gyermekkorom óta kíséri életemet. Édesapám galambász és kisállattenyésztő volt, így folyamatosan voltak körülöttem állatok. Nem volt kérdés, hogy az állatokkal szeretnék foglalkozni, ezért lettem kutyakozmetikus. Célom, hogy mind a gazdi, mind a kutyus elégedetten, pozitív élményekkel távozzon szalonomból. Házhoz járást is vállalok, így kedvence saját környezetében szépülhet. Ha a vendég nem tud eljönni a kozmetikába és az otthonában sem alkalmas a kutya szépítése, háztól-házig szállítom kedvencét.

Szeretettel várok minden szépülni vágyó, bozontos kutyust, (cicust és egyéb kisállatot) a kutyakozmetikámban. Minden fajtájú és méretű kedvence szakszerű ápolását vállalom. Kutyáját természetesen standard vagy hobby fazonra nyírtan kapja vissza. Célom, hogy mind a gazdi, mind a kutyus elégedetten, pozitív élményekkel távozzon szalonomból.

Menhelyről mentett kutyák első kozmetikázása ingyenes szalonomban, a későbbiekben kedvezményekkel várom őket.

Kruzslicz Anna

Kérjen időpontot telefonon: 06/70-541-6302

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Háziállat GPS

Háziállat GPS

Dasenka kutyakozmetika

Dasenka kutyakozmetika

Wonderland Beauty Salon

Wonderland Beauty Salon

Szent István Parki kutyafuttató

Szent István Parki kutyafuttató