Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyahoroszkóp könyv

2014. október 13-án, hétfőn, kora délután az ötcsillagos Le Méridien Budapest Hotel elegáns bárjában, egy hangulatos uzsonna kíséretében mutatták be Vágó Ágnes: Kutyahoroszkóp címmel most megjelent, legújabb könyvét – nem mindennapi körülmények között.

A bemutató alkalmával jelen voltak a könyvben szereplő kutyák – természetesen sztárgazdáikkal együtt. A kutyaugatástól hangos könyvbemutatón többek közt elhangzott, hogy a szerzőnek nem ez az első alkalom, amikor „kutyák voltak” az interjúalanyai.

A könyvet, amely a sajtóbemutató napjától kezdve a nagyobb könyvesboltokban, állateledel és felszerelések üzletekben, kutyákkal foglalkozó rendezvényeken és egyéb helyeken kapható, a Professional Publishing Hungary Kft., Magyarország legnagyobb szaklapkiadója adja ki. A kiadó vezetője, Vándor Ágnes a könyvbemutatón elmondta, hogy a kiadónak ez az első ilyen jellegű, azaz kizárólag a nagyközönségnek szóló színes kiadványa.

  

A könyvben szereplő sztárok: Balázs Klári énekesnő Fánika kutyája, Barabás Éva műsorvezető Hugója, Buday Péter séf Hédikéje, Gallusz Niki színésznő Bogyója, Ganxsta Zolee rapper Donnája és Leonja, Gianni Annoni étteremtulajdonos Pamacsa, Görbicz Anita kézilabdázó Yoda kutyája, Kárász Róbert műsorvezető Mollyja, Steiner Kristóf médiasztár Özgéje, Tolvai Renáta énekesnő Luxija, Vörös Zsuzsanna öttusázó Gina kutyája, és Varnus Xavér orgonista Kiskutya 2. nevű ebe.

  

A könyvben fontos elem, hogy az említett sztárok kutyái mikor születtek, ugyanis csillagjegyük, annak jellemzése is fontos szerepet játszik a könyvben: ha az olvasó összeveti az ott leírtakat saját kedvencének születési idejével, akkor a zodiákus jegy, a csillagok meghatározó állása alapján sok érdekességet tudhat meg négylábú társáról.

  

A most megjelent nagyközönségnek szóló kiadványt teljes egészében a kiadó csapata hozta létre: nemcsak a kiadásért, terjesztésért felel, hanem saját művészeti csoportja végezte a kreatívmunkát is. A különlegesen szeretnivaló dizájn Szabó Zsuzsanna munkáját dicséri.

  

A könyv nemcsak üzleti céllal készült, hanem egyfajta jó szolgálatot is magára vállal azzal, hogy minden egyes eladott példánya egyben a Noé Állatotthon Alapítványnál a nehéz sorsú kutyákat támogatja.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...