Ki lesz az év Kutyabarát helye?

Ki lesz az év Kutyabarát helye?

2014 AUG 22  |  Hírek

Elindult az év legnagyobb és legegyedülállóbb kutyatartókat és vendéglátóhelyeket megszólító versenye, az ÉV KUTYABARÁT HELYE 2014 verseny, mely több kategóriában keresi a hazai kutyatartók által legjobbnak tartott kutyabarát helyeket.

Hazánkban körülbelül 1 millió felelős kutyatartót tartunk számon, akik legtöbbször kutyájukkal tervezik a nyaralást, a szabadidő eltöltését vagy akár a munkahelyen történő együttlétet.

Magyarországon a kutyabarát.hu - a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célunk, hogy a felelős kutyatartók platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre. Hazánkban először, és a jövőre nézve hagyományt teremtve indította el az ÉV KUTYABARÁT HELYE pályázatot a kutyabarát.hu.

A pályázat célkitűzése

Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég.  Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Ez a pályázat elsősorban azoknak szól, akik részesei ennek a közösségnek, illetve azoknak a vendéglátó, szállás- és munkahelyeknek, akik ezt felismerték, és szívesen fogadják a kutyával érkezőket is. A pályázatra 2014. augusztus 31-ig lehet még nevezni.

Az ÉV KUTYABARÁT HELYE 2014 pályázatra eddig összesen 8 kategóriában 53 nevezés érkezett. Kategóriánként egyetlen vállalkozás, üzlet vagy munkahely nyerheti el Az Év Kutyabarát Helye Díjat. Ezt a címet azon vállalkozások, helyek kapják, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján – a szavazó közönség a legjobbnak tartott. Az alábbi kategóriákban kerülnek díjak kiosztásra:

- Étterem (Budapest / vidék)

- Kávézó (Budapest / vidék)

- Romkocsma / Pub

- Szálloda

- Panzió / Vendégház

- Munkahely

A pályázat fő támogatója a MagNet Bank, Magyarország egyetlen kutyabarát bankja.

A pályázat időtartama: 2014.08.15. - 2014.09.15.

Díjátadó: 2014.09.18.

Helyszín: MagNet Bank, Andrássy úti közösségi háza

 

Szavazni ezen az oldalon lehet: http://szavazas.kutyabarat.hu

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Hozzászólás