Saját KB bal
Saját KB jobb

Vizslákkal volt tele a szálloda

Nem mindennapi programnak adott otthont tegnap az esztergomi Hotel Grante. Azt már tapasztaltuk többször is, hogy a szálloda teljes mértékben kutyabarát, imádják a kutyákat, a kutyával érkezőkre kitüntetett figyelmet fordítanak. Így volt ez a 75. vizslatúra alkalmával is, amit a szálloda közreműködésével rendeztek meg a Vizslatúrások, illetve kicsit mi is besegítettünk. 🙂

A Vizsla Túra az ország egyik legnagyobb kutyás túrázó csoportja, akik fennállásuk 8 éve alatt 75 túrán vettek már részt. Volt túra, ahol csak 20-30 ember sétált a kutyákkal, de volt olyan is, ahol több száz gazdi és kutya  vágott neki a túrának együtt. Természetesen többségében vizslák, de a túrákon minden kutyafajta képviseltetheti magát.

Így volt ez a tegnapi 75. vizslatúrán is Esztergomban, ahol 77 kutyát és 143 kísérő embert számoltunk össze. Mindenki nagyon jól érezte magát, ahogy ezt a képek is tanúsítják, az egyik legkedveltebb program a kutyás kisvonatozás volt. A különleges városnézést a túra követte, ami a szállodától nem messze található Strázsa-hegy csúcsára való felmászást jelentette. A körülbelül 6-7 km-es táv befejezése után a szálloda parkjában pihenhettek meg a túrázók, ahol a kutyusok akár a hotel tavában is megmártózhattak.

Tökéletes napot zártunk, köszönet érte a túrát szervező Vizsla Túrának, a Hotel Grante-nak és partnereinkenk, a Husse Magyarországnak és a Platinum Naturalnak.

A programnak hamarosan folytatása következik, addig is vizslások és nem vizslások, irány a Vizsla Túra! 🙂

Fotók: vizslatura.hu

További képek a Vizsla Túra Facebook oldalán.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...