Futietikett már Debrecenben is

Aki követi programjainkat, annak biztos nem újdonság Futietikett programunk, melyet a Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon oldallal közösen indítottunk 1 hónapja. Örömmel jelentjük, hogy már Debrecenben is talákozhattok a kutyafuttatók – most már – írott etikettjével.

Azoknak, akik még nem ismernék a programot EZEN az oldalon tájékozódhatnak bővebben a városi kutyázás egyik elengedhetetlen ismeretanyagáról, a Futietikettről.

A Futietikett híre hamar tovább terjedt a fővárosból és már a cívis város, Debercen is büszkélkedhet a felelős kutyatrtók egyik fontos információs segédletével. Mi is büszkék vagyunk, hogy egyre több helyen egyre nagyobb figyelmet fordítanak a városi kutyázásra, a felelős kutyatartásra.

A futtatók etikettjét leíró molinónk egy „magán” futtatóba került ki Debrecenben, a tulajdonosok egy parkolót üzemeltetnek és egy külön részt alakítottak ki kutyásoknak, az ötlet magától értetődő volt, hiszen ők is kutyások. Figyelemre méltó környezet fogadja a gazdikat és kutyáikat, gratulálunk a szép futtatóért.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...