Saját KB bal
Saját KB jobb

Örökbefogadott egy cicát a kutya, akinek sose lehetett kölyke

A rangidős, egykori őrző-védő kutya azután fogadta be a kéthetes csöppséget, hogy az erdőben magára hagyták. A nyugalmazott Akita azután vette magához a kismacskát, miután gazdája sorsára hagyta őt a Lilyék házához közeli erdőben. – írja a hir24.hu

A történet külön érdekessége, hogy Lilynek, aki gazdája floridai boltját védte évekig hűségesen, soha nem lehetett saját kölyke. „Amikor Lilyvel sétálni indultunk és beléptünk a fák közé, furcsa hangot hallottam, és már akkor elhatároztam, hogy kinyomozom, mi okozhatja” – meséli Lily gazdája, Lorrie, majd hozzáteszi 10 éves kutyája is azonnal a hang irányába indult és hevesen szimatolni kezdett.

„Egy pillanatra el is vesztettem őt szem elől, ám mikor újra előkerült, egy aprócska cicát cipelt a szájában. Hát ne tudják meg, kis híján elájultam.” Mint kiderült a gazdi először azt hitte, Lily megölte a kis állatot, de amikor gazdája elé tette a csöppséget kiderült, hogy semmi baja sincs. „Nem lepődtem meg, hogy egy sorsára hagyott állattal találkoztunk az erdőben. Sajnos közel van hozzánk az autópálya, ezért gyakran előfordul, hogy itt dobnak ki állatokat” – tette még hozzá Lorrie, aki elárulta, kutyája azonnal befogadta a védtelen kismacskát és azóta úgy óvja, mintha a saját kölyke lenne.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...