Saját KB bal
Saját KB jobb

Bakancslistát írt a gazdija gyógyíthatatlan rákbeteg kutyájának

Megható történet. Riina Cooke meg akart adni mindent csontrákos kutyájának, így néhány csodálatos napot tölthettek együtt a „kutyaparadicsomban”. Romeónál, a boxernél rákot diagnosztizált az állatorvos, ezért szerető gazdija úgy döntött, összeállít számára egy bakancslistát. – írja a kiskegyed.hu

Romeo steak-et vacsorázott, kipróbálhatta, milyen a masszázs és a sushi-evés, volt társkeresőn, szörfözött és „meglovagolt” egy rendőr- és egy tűzoltó autót.

A rettenetes diagnózis után olyan ideges lettem az első napokban, hogy kellett valamit tennem, ami eltereli a fejemből a szörnyű gondolatokat – mondta Riina, a boxer gazdája. – Úgy döntöttem, összeállítok egy listát azokról a jó dolgokról, amit együtt tudunk csinálni az imádott kutyámmal.

A szívmelengető képeket aztán közzé tették a Facebookon, majd meg kellett hozniuk azt a szomorú döntést, hogy Romeót elaltatják.

Nagyon el voltam keseredve, de tudom, helyes döntés volt, hogy nem hagytam őt tovább szenvedni. Rengeteg csodás élményünk volt együtt, és imádtam őt, de nem akartam minden áron életben tartani, mert nagyon nagy fájdalmai voltak. A listát is azért csináltam, hogy mielőtt elmegy, igazán boldognak lássam, és megkapjon tőlem mindent, amit csak adhatok, viszonozva azt a sok-sok szeretetet, amit élete során én kaptam tőle.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: kiskegyed.hu, mirror.co.uk
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...