Saját KB bal
Saját KB jobb

Victoria elindult hódító útjára…

„A Victoria nem csak egy könyv: lélekutazás, érzéki kaland és diabolikus tánc…” – egy regény, melynek megvásárlásával a Noé Állatotthont is támogatod! A könyvbemutatón jártunk.

A végzet asszonyának és a rabul ejtett férfinak tabukat és határokat átlépő „csatája” kortól és nemtől függetlenül mindannyiunkhoz szól. Lehull a lepel élethazugságainkról, és a pszichothriller végére átértékeljük a bűnről, a jóról és a rosszról alkotott fogalmainkat is. A Szunyoghy Viktória festőművész alkotásaival illusztrált misztikus pszichothriller Kemény András, a Papirusz Book kiadó vezetőjének gondozásában jelent meg, és október óta kapható a magyar könyvesboltokban. „Kultúrával az állatvédelemért!” A szerző minden, 2019 májusáig eladott kötet után 1000 forintot állatvédelmi célokra fordít.

Az ibseni élethazugságban élő középkorú irodalomtudós, Oscar Wilde munkásságának odaadó csodálója nyugodt, ám kihűlt házasságában éli mindennapjait. Ebbe az állóvízbe robban be a titokzatos Victoria, aki néhány régi feljegyzés megfejtéséhez kér segítséget, ám valójában élete történetét kívánja megörökíttetni. Az emlékek felidézése azonban váratlan és ijesztő fordulatot vesz, amint a falra akasztott képek sorra megelevenednek…

kutyabarát könyvek

A mozaikszerű történet cselekményszálai újra és újra kereszteződnek, hogy aztán a mestermunka elkészültekor hátborzongató végkifejletben fussanak össze. A Nő ezer arca, szexualitás és intellektus, illúzió és valóság, természetfeletti és hétköznapi, élet és halál… E robbanásveszélyes elegy mellett azonban végig ott húzódik a be nem teljesedés drámája is. Az illúzióknak az a szerencsétlen természete, hogy előbb-utóbb szertefoszlanak: a kérdés az, mindez mikor és milyen hevességgel következik be, és a következmények mennyire pusztítóak.

Ahogy haladunk előre a történetben, a szálak között, illetve a könyv és az olvasó között is lassan elmosódik a határ. Óhatatlanul elmerülünk a szereplők világában, sőt, mi több: tükörbe nézünk, és elgondolkodni kényszerülünk saját életünkről, illúzióinkról. Éppen ezért vigyázat, a tartalom a nyugalom megzavarására alkalmas lehet…!

„Kultúrával az állatvédelemért!” A szerző minden, 2019 májusáig eladott kötet után 1000 forintot állatvédelmi célokra fordít. A kezdeményezés szakmai partnere a Kutyabarát.hu, a jótékonyság kedvezményezettjei pedig a Noé Állatotthon Alapítvány és a KoA Társállatotthon Alapítvány. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője szerint hatalmas köszönettel tartoznak a felajánlásért, hiszen az állatvédelem ügye olyanokhoz is eljut, akik korábban még nem találkoztak a NOÉ Állatotthonnal. A kultúra ebben az esetben igazi híd az emberek és egy nemes ügy között. A konkrét támogatást a Noé a kölykök, az idős és a beteg kutyák speciális- és gyógytápjára fogja fordítani. Czigány Ildikó, a KoA alapítója kiemelte: a Társállatotthon egyfelől árván maradt társállatok részére szeretne biztosítani olyan minőségi életet, amelyet az embertárs mellett korábban megszokhattak, másfelől – akár irodalmi élmények útján is – megpróbál elgondolkodtatni: mit jelent a jóllét, a boldogság, a fogság és a szabadság.

kutyabarát könyvek

Az eseményen szemelvényeket olvasott fel Mihályi Győző színművész, és élőben zenélt Dóka Attila énekes, dalszerző, a DAA frontembere.

A.I. Willis Victoria című regénye kapható minden ismert könyvesboltban, és online is megrendelhető!

A Victoria Facebook oldalának elérhetősége:

https://www.facebook.com/aiwillis.victoria/


A.I. Willis: Az első kötetes szerző nő, anya, jogász, kommunikációs szakember és edző egy személyben, aki három nyelven tanít állatvédelmet állatorvostan-hallgatóknak. Saját bevallása szerint konzervatív kalandor, aki oroszlánszívvel tud szeretni. Victoria alakja első jegyessége alatt, elfojtások burkából kitörve született. Vallja: élni csak bátran, humorral és gerinccel érdemes. De úgy nagyon.


(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...