A kávézó előtt türelmesen várakozó kutya fotójával lobbiznak az emberek, hogy a kávézó legyen kutyabarát

Jasmine Schofield sminkmester éppen saját dolgait intézte, mikor munkahelyén beugrott egy csésze kávéra. Akkor vett észre valamit a szeme sarkából: valami puhát és nagyon csöndeset, egy kutyát, aki a kávézó bejárata előtt várakozott. Azóta az épületben dolgozók vele kampányolnak, hogy a kávézóba is beengedjék a kutyákat.

 

 

Kalifornia – A francia bulldog póráza mellette lógott a földön. Sajnos a kávézó bejáratánál kint volt a tiltó tábla: kutyáknak bejönni tilos, így a négylábú türelmesen várakozott kint.

Jasmine azonnal lőtt róla pár megható fotót, hogy milyen fegyelmezetten üldögélt odakint, és feltöltötte az internetre. Páran viccelődni kezdtek, hogy meddig kell várnia, amíg végre visz valaki neki egy kutyachino-t, páran pedig aggódni kezdtek, hogy vajon nem veszítette-e el a gazdáját, de Jasmine azonnal tisztázta, hogy a gazdi épp a helyszínen volt, csak kívül esett a fotón, így az ebnek mindössze pár percet kellett egyedül várakoznia.

Jasmine azonnal összebarátkozott a kutyussal. Mint kiderült, a kávézóban minden ingyenes az ott dolgozók számára, amit a lány posztjában nagyra értékelt, de azonnal kiemelte, hogy ha az épületbe bemehetnek az állatok, akkor a kávézóba is igazán beengedhetnék.

– A pokolba az egészségügyi és biztonsági előírásokkal! Adj egy csontot a kutyának! – írta kampányában, ami mögé egyre többen odaálltak. Mert igenis ilyen kutyák azok, akik bizonyítják: van helyük ott, ahol gazdájuknak. Megbízhatók, fegyelmezettek és semmi gondot nem okoznak. Reméljük, sikerült!

 

Mert a kutyabarát boltok jófej boltok:

A kutyabarát kávézó nyugdíjas versenyagaraknak keres új otthont egy finom kávé mellett

Fantasztikus kezdőlépés: megnyílt Egyiptom első kutyabarát kávézója

A legjobb kávézó az, aminek saját kutyái vannak

Nincs kivétel – Rod Stewartot elküldték egy kávézóból kutyája miatt

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás. metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...