A Szent István Egyetem felhívása

A Belgyógyászati Tanszéken folyó kutatások kapcsán különféle újonnan vizsgálandó laboratóriumi paraméterek (gyulladásos akut fázisú fehérjék) referencia-tartományának meghatározásához keresünk egészséges kutyákat (6 hónap és 8 év között).

Ebbe a tulajdonos számára ingyenes szűrőprogramba kizárólag klinikailag egészséges kutyák kerülhetnek be. A szűrőprogram során fizikális vizsgálat, vér-, vizelet- valamint áttekintő hasi ultrahang vizsgálat történik. A vérből vérképet, különféle akut fázisú gyulladásos fehérjéket, vas-szintet valamint máj- és vesefunkciót vizsgálunk.

Amennyiben az Ön kutyája egészséges és szeretne részt venni ebben a programban, akkor felajánljuk, hogy cserébe az – egyébként 24.500 Ft összköltségű – vizsgálatokat (fizikális vizsgálat, vér- és vizeletvizsgálat valamint hasi ultrahang vizsgálat) INGYEN elvégezzük és az eredményeket írásban továbbítjuk az Ön részére.

Az egészségvizsgálat és vérvétel az oltással egyidejűleg is történhet.

Kérjük, hogy a vizsgálatra egyeztessen időpontot a betegirányítónál személyesen vagy telefonon, a 06-1-478 41 78-as telefonszámon.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

Dr. Vizi Zsuzsanna

kórházvezető klinikai állatorvos

 

 

 

(kutyabarát.hu)

                                                                                                                                                                                                                      

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...