A kisfiú kijátszotta a szüleit és örökbe fogadta a menhely legnagyobb kutyáját

Travis Ulman még csak egy első osztályos kisfiú, de már most tudja, hogyan érje el, amire vágyik. Lehet, hogy néha használ egy kis megtévesztést, de mindenképp sikeresen teszi. Amikor úgy döntött, hogy ideje új kutyát hozni a házhoz, a 7 éves texas-i kisfiú azonnal tudta, mit kell tennie, hogy pontosan azt a kutyát kapja meg szüleitől, akit ő kiválasztott.

 

– Travis szuper okos – meséli Ann Ulman, a kisfiú édesanyja. – És nagyon jól tudja, hogyan kell elérnie valamit, főleg az anyukájánál. – Travis családja éppen új házba költözött, ahol sokkal nagyobb kertjük lett, mint korábban. A fiú úgy gondolta, hogy túl nagy a kert ahhoz, hogy a mentett fekete labradorjuk, Rosie egyedül játsszon benne.

Így Travis azonnal elkezdett megalkotni egy három pillérű ördögi tervet, amivel rá tudja venni szüleit, hogy kapjon még egy kutyát. – A kisfiúnk elkezdte mondogatni nekünk, hogy Rosie szomorú, unatkozik, és szüksége van egy barátra. Erre csak annyit mondtunk a férjemmel, hogy egyszer majd talán hozunk Rosie-nak egy barátot. –

De Travis számára az „egyszer majd talán” nem volt eléggé közel. Anyukája háta mögött rávette apukáját, hogy nézegessék végig a helyi állatmenhely honlapját. Akkor botlott bele egy Lucy nevű kutya adatlapjába, aki egy foltos német dog volt. Travis, aki teljesen mániákus, ha foltos állatokról van szó, teljesen beleszeretett a gazdi kereső kutyába. Ez vezetett a terve második fázisához.

– Nagyon meggyőzően könyörgött, hogy vigyük el a helyi menhelyre, azt állította, hogy a kistestű kutyákat akarja megnézni. Még meg is említette a mopszokat, csivavákat és a tacskókat, így azt gondoltuk, akár meg is tehetjük neki. – mondta az ekkor még gyanútlan anyuka.

A következő napon felkerekedett a család, és elautózott a San Marcos Állatmenhelyre, hogy megnézze a kistestű gazdikeresőket. Ott és akkor Travis szabadjára engedte ördögi terve harmadik, egyben utolsó fázisát. Tudta, hogy közel jár a sikerhez, de a mahinációjához nagyfokú bűbájt kell bevetnie.

– Ahogy odaértünk a menhelyre, átugorva minden kistestű kutyát, egyenesen a legnagyobb kutyához, egy német dog kenneljéhez ment, ő volt a legnagyobb állat, akit valaha láttam. – mesélte az anyuka. –  A következő, amit hallottam, ez volt: „Boldog anyák napját! Most örökbe fogadod nekem ezt a kutyát, mert szeretem!” Ahogy megláttuk, tudtuk mi is, hogy Lucy nagyszerű tagja lenne a családunknak. Nem mellesleg Travis nem lett volna hajlandó eljönni nélküle, úgyhogy… –

Már csak az volt a kérdés, hogy Lucy hogyan viszonyul Travis-hez, de ez a kérdés is gyorsan megoldódott. Ahogy a kisfiú a kutya kenneléhez lépett, Lucy egy kicsit ijedten, szégyenlősen viselkedett, de ahogy kihozták a szabad térre, azonnal őrülten ugrándozni kezdett és nagyon is viszonozta Travis rajongását iránta.

– Travis imádja fogni Lucy pórázát és begyűjteni a kíváncsi szempárok érdeklődését. Kissé sokkoló egy hét éves kisfiút egy ekkora kutyával látni: a szomszédaink azt mondták, hogy tetszik nekik az új lovunk. Egyszer elvittük a játszótérre, és Travis szólt, hogy máskor is vigyük, mert ő lett a legmenőbb és legnépszerűbb gyerek. –

Függetlenül attól, hogy a német dog éppen a hátsó kertben nyargal, ellopja új négylábú tesója elől a játékokat vagy szundikál a kanapén – hamar teljes értékű tagja lett a családnak, és Travis ezt pontosan tudta, hogy így lesz. Ő a legboldogabb kisfiú a régi kedvencével és az új „kiskutyájával”.

 

A gyerekek fantasztikusak tudnak lenni:

A 13 éves kislány weboldala összepárosítja a potenciális gazdikat a számukra legjobb menhelyi kutyákkal

A kisfiú még csak 6 éves, de szenvedélyével már 800 kutyának segített új gazdihoz kerülni

A kisfiú elment a menhelyre, és hazavitte a legidősebb vak, siket kutyát

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...