A lány kutyája ellopta a reflektorfényt az ifjú házasok első táncáról

Valószínűleg az ifjú házasok amúgy is szeretettel fognak visszaemlékezni esküvőjük napjára, de a menyasszony kutyájának, Hazel-nek köszönhetően az a pár plusz különleges pillanat biztosan mindenkinek beleégett a retinájába. Demi és Luke romantikus naplementében, a tengerparton akarta ellejteni első táncukat házasként. Sikerült, csak senki nem figyelt rájuk.

 

Nem tudni, Hazel hogyan választotta ki a legalkalmasabb helyet és időt egy jó kakilásra, mindenesetre remek helyzeti érzékkel áldotta meg az ég. Az okot nem tudjuk, két eshetőségre tippelhetünk. Hazel a menyasszony lelki támogató kutyája, és nem igazán szokta meg, hogy kedvenc gazdija mellett férfiak legyeskedjenek. Így nehezen fogadta el, hogy Demi-re rátalált a szerelem. Amikor Luke képbe került, a golden retriever rendszeresen előszeretettel alkalmazta a sátáni nézést a férfival szemben, hogy kifejezze nemtetszését. Lehet, hogy a megfelelő helyen kakilás ennek az ördögi tervnek a része volt.

A másik lehetőség, hogy Hazel úgy érezte, nem kap elég figyelmet az esküvőn, és ezzel a látványos tevékenységével tutira ment. Az ifjú pár egyébként abszolút élvezte a romantikus pillanatot, mivel Hazel figyelt arra a részletre, hogy a hátuk mögött csinálja, amit csinált – bár egyes szemtanúk szerint munka közben egyfolytában az újdonsült férjet bámulta azzal a bizonyos nézéssel.

A násznép gurgulázó nevetéséből jöttek rá, hogy valami biztosan történt a táncukon kívül is, és Demi valahogy azonnal biztos volt benne, hogy kutyája művelt valamit. A kutyán lévő tütü csak még komikusabbá tette a jelenetet. A menyasszony úgy fogalmazott: soha nem fogja elfelejteni ezt a pillanatot.

– Mindketten állatszerető emberek vagyunk, és mivel Hazel a lelki támogató kutyám, ezért számára engedélyezett volt, hogy a tengerparton legyen az esküvőn. A barátaink és családtagjaink mind összegyűltek a parton, hogy a gyönyörű naplementében végig nézzék az első táncunkat. Akkor kezdett el mindenki nevetni, de senki nem szólt semmit, úgyhogy tudtam, hogy csakis Hazel-el lehet valami. Szerencsére mindig van nálunk kakis zacsi, pont ezekre a helyzetekre. Olyan vicces a fotó, ami az eset után történt, sosem fogom elfelejteni. –

Hazel ráadásul a nagy dolga után még meg is mártózott a tengerben, úgyhogy a menyasszonynak át kellett öltöznie, hogy megszáradjon a ruhája – de mindezt semmiért nem cserélné el, hiszen szeretett kutyája így lehetett valóban részese életük egyik legfontosabb pillanatának.

 

Ezek is biztosan tetszeni fognak:

Ha kutyáink beszélni tudnának

Kutyák, akik meghekkelték gazdájuk szabályait

Kutyák, akik széttrollkodták a családi fotókat

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...