Oxigén maszkkal élesztették újra a kiskutyát

Jack-et, a shitzu-t élettelenül szedték ki a kanapé mögül egy lángoló házban Kaliforniában. A tűzoltók ugyanolyan lelkiismeretesen mentették az életét, mintha ember lenne. 

A Bakersfield-i Tűzoltóság vonult ki egy égő házhoz Kaliforniában, ahol egy kutya a lakásban rekedt. A kanapé mögött találták meg, és élettelenül hozták ki a friss levegőre.

Nem tért magához, így a tűzoltók gyorsan oxigén maszkkal próbálkoztak nála, amit egy helyi leány cserkész csapat adományozott a részükre. Az állat lassan magához tért, de még akkor is nagyon zihált.

Gazdája boldogan ölelte magához, és azonnal állatorvoshoz vitte. Jack mancsain égési sebek keletkeztek, és légútja is roncsolódott. De hála az oxigén terápiának most már jól van.

Másnap visszatérhetett a gazdáihoz, akiknek szerencsére nem esett bajuk, de a tűz 50,000 dollár (13 millió forint) kárt csinált az otthonukban.

John Frando, a Bakersfield-i Tűzoltóság szóvivője azt nyilatkozta, hogy már csaknem abbahagyta a filmezést, mert attól félt, hogy Jack nem éli túl az esetet, olyan rossz bőrben volt. Véleménye szerint megtiszteltetés és kötelesség szolgálni a közösségüket, amelybe beletartoznak a kiskedvencek, a háziállatok és a vadállomány is.

 

Amikor a tűzoltók ott vannak, ha kell:

Amikor a gazdi a 911-et hívta, a tűzoltók szó nélkül jöttek és megmentették kutyáját

20 percig élesztettek újra egy kiskutyát

10 nap után 70 méteres kútból sikerült kimenteni a kutyát

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Independent

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...