Leállt az autó, kutyát talált a motorháztető alatt

Lidiane Braga Carlos éppen az ügyeit intézte, mikor autója egyszer csak leállt menet közben. Felnyitotta a motorháztetőt, hogy megnézze, mi lehet a probléma, de a motorhibánál sokkal nagyobb meglepetés várta odabent. 

Brazíliában, Campo Largo városából tartott hazafelé Lidiane, mikor a kocsija hirtelen lerobbant. Megdöbbenve szállt ki, nem tudta, mit fog tenni egyedül az út közepén. Mégsem volt semmi hasonlítható ahhoz a jelenethez, ami a motorháztető felnyitásával kezdetét vette.

Ahogy belenézett a motorblokkba, egy lihegő kutya „mosolygott” vissza rá. Az eb első látásra teljesen jól érezte magát, de Lidiane nagyon megrettent.

„Iszonyatosan ijesztő volt. El tudjátok képzelni, milyen egy kutyát találni a motorban? Azonnal aggódni kezdtem, hogy vajon esett-e valami baja.”

Később kiderült, hogy a potyautasnak nem esett bántódása, amíg dugiban utazott, bár úgy nézett ki, hogy beszorult az alkatrészek közé. Lidiane azonnal hívta a tűzoltókat, de mielőtt azok a helyszínre értek volna, pár ugyanannyira meglepett gyalogos segítségével végül sikerült kiszabadítani.

A motor így kutyamentessé vált, sőt, be is indult azonnal. Lidiane nem hagyta sorsára a kis kompániáját, elvitte állatorvoshoz, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg nem esett baja.

Rejtély övezi, hogy az eb honnan érkezett, hogy hogyan és miért bújt be az autóba. Barátságos volt, de egy kicsit alultáplált, így Lidiane feltételezte, hogy vagy elveszett, vagy kidobta előző gazdája.

Azóta a hölgy vállalta, hogy vigyáz a kutyára, reméli, hogy tartozik valakihez, és a furcsa eset kapcsán felismeri majd valaki.

 

További érdekes történetek:

A karibi szigeten a turisták sétáltathatják a menhelyi kutyákat – két órás sor szokott lenni

Az örökbefogadott kutya megosztotta a takaróját a kerítésen keresztül egy kóbor társával

A kutya, aki maga buszoztatja magát, és egy másik, aki elmegy kutyakaját venni

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...