Az amerikai futball játékos adományokat kért nászajándékba egy menhely javára

Ahelyett, hogy kristálypoharakat és szószostálakat kértek volna esküvőjükre, a kutyaimádó NFL játékos és menyasszonya inkább megkérte a vendégeket, hogy mindannyian adományozzanak egy állatmentő szervezetnek. 

A „Tennessee Titánok” egyik játékosa, Logan Ryan és menyasszonya, Ashley Bragg Szent Lucia-t, egy karibi szigetet választott esküvőjük helyszínéül. Sajnos így kutyáikat nem tudták magukkal hozni a nagy napra – azért az esküvői tortájukon megjelentek a fontos családtagok.

A szigeten ünneplő ruhában indult a pár az esküvői fotózásra, ahol lépten nyomon kóbor kutyákba botlottak. Szép ruha ide vagy oda – nem tudták kihagyni, hogy ne szeretgessék meg az ebeket. A találkozás pedig elgondolkodtatta őket.

„A kutyákon való segítés mindenhol ott van, ahova csak megyünk” – mondta Logan. – „Szenvedélyesek vagyunk ebben a kérdésben, és igyekszünk változásokat elérni, ahogyan csak tudunk.”

Logan és felesége régóta támogatja különböző kampányokkal az állatvédelmet és a menhelyi örökbefogadást. A szigeten is megkeresték a helyi szervezetet, ahol a 2013-as alapítás óta mintegy 1200 állatot gyógyítottak meg, és sikerült a sziget kutyapopulációját is lecsökkenteni az ivartalanítással.

A pár azon gondolkozott, mivel segíthetné leginkább a csapat munkáját. Ekkor találták ki, hogy a nászajándékokat akár adományra is cserélhetnék.

Sokan kérdezték az esküvő előtt, hogy mit adjanak ajándékba. Így mindenkinek azt mondtuk, hogy köszönjük, mi megvagyunk, és javasoltuk, hogy az ajándék helyett inkább segítsék adományokkal a menhelyet, hiszen ha az ivartalanítást és a kóbor kutyák gazdihoz segítését támogatják, az a legszebb, legszemélyesebb ajándék nekünk.

Az egyik kutya még Logan nevét is megkapta ajándékba, akire súlyos egészségügyi problémái miatt nem jutott volna pénz a pár segítsége nélkül. Az esküvő így – a saját kutyusaik hiánya ellenére – még felejthetetlenebb élmény lett.

 

Kapcsolódó tartalmaink:

Egy kisfiú hasonlóan a párhoz menhelyi kutyáknak kért ajándékot a zsúrjára

Így néz ki, mikor egy szorongó menyasszonyt segítőkutyája nyugtat meg az esküvője napján

És amikor az esküvőn a négylábú videózik

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...