Rossz hírek Fülöpről

A kezdeti csodálatos javulás után sajnos nem olvashatunk jó híreket Fülöpről, a madzaggal körbetekert nyakú kutyáról. Egyelőre nem tudni, miért, de gyógyulási folyamata megakadt. Egy ország szorít neki, hiszen jelenleg ő jelképezi az összes bántalmazott állat szenvedését környezetünkben. 

Fülöpöt jelenleg a nyíregyházi Állatkórházban ápolják.

„Folyamatosan infúziót és gyógyszereket kap, a nap folyamán rengeteg vizsgálatot elvégeztek. Holnap ismét kivizsgálások várnak rá és végre többet tudunk majd mi is” – olvashatjuk az Állatbarát Alapítvány oldalán. A hányás továbbra is fennáll. Eszik és iszik is, de nem sok minden marad meg benne.🙁 Emiatt gyenge és kedvetlen. Naponta infúziót kap, folyamatosan melegítjük, probiotikumokat és táplálékkiegészítőket adunk neki, de mivel hány, ezt sajnos hiába.”

Folyamatosan újabb vizsgálatokon – röntgenen, hasi ultrahangon, laboron kell átesnie. Kezelőiben felmerült a rekeszizom sérv gyanúja. Sajnos a folyamatos éhezés, hulladék evése nagyon sok emésztőrendszeri problémát is okozhatott. Ápolói mindent megtesznek érte, ha a vizsgálatok eredménye azt teszi szükségessé, természetesen fővárosi kórházba is vállalják az átszállítását.

Fülöpről korábbi cikkünket ide kattintva olvashatod el.

 

Megismerkedhettek Cinkével is, aki szintén hatalmas kihívásokkal küzd.

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Állatbarát Alapítvány
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...