Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát Balaton Élménykalauz készül a felhőtlen kutyás kikapcsolódáshoz

Balaton: örök és megunhatatlan – de, mint minden, a kutyatulajdonosoknak ez is sokszor csak egy elérhetetlen álom, egy akadályokkal teli vállalkozás. Ezen segítünk ettől a nyártól kezdve a „Kutyabarát Balaton” projektünkkel. Mostantól a gazdik magabiztosan és minden hasznos információval a zsebükben indulhatnak útnak kedvencükkel együtt a magyar riviérára.

KUTYABARÁT BALATON ÉLMÉNYKALAUZ

Új trend jelent meg a városi kutyatartás elterjedésével, ahol családtagként kezelik a kutyát, éppen ezért a gazdik hajlandóak plusz pénzt, időt áldozni arra, hogy négylábú kedvencük a nyaralás során is velük tarthasson.

De mire lehet szüksége egy meleg nyári napon egy kutyásnak a Balaton parton? Étterem, szállás, kutyastrand, turisztikai látnivalók, de akár állatorvos is – a Kutyabarát Balaton Élménykalauzunk és a hozzá tartozó honlap elindításával minden igényt igyekszünk kialakítani, hogy egyszerűen megtalálják azokat a helyeket, ahova szabadon mehetnek kedvenceikkel.

A májusban induló projektre még mindig lehet jelentkezni. A 20,000 példányban nyomtatott Élménykalauz hamarosan megtalálható lesz magazinokban, balatoni turisztikai irodákban, a térképen részt vevő helyeken és a nagyobb városokban.

Szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák, borászatok, strandok, látnivalók (múzeumok, kirándulóhelyek), állatorvosok és chip-leolvasó helyek – mind egy helyen. De ha nem jutsz hozzá a papír alapú térképhez, a kutyabaratbalaton.hu oldalon ugyanúgy minden információt megtalálsz, sőt, a későbbiekben is veled lehet egy folyamatosan bővülő adatbázis, de akár kutyaelsősegély-kisokos vagy program- és rendezvény ajánló is.

Magyarországon is elindult egy pozitív folyamat: ahogy a gazdik egyre inkább ráébrednek, hogy a békés együttélés nyitja a felelős és kulturált kutyás viselkedés, úgy egyre több bolt, munkahely és szolgáltató lát potenciált abban, ha célközönségébe bevonja a kutyások hatalmas közösségét.

Becsült adatok szerint 2 millió felelős kutyatartó él Magyarországon, ami azt jelenti, hogy minden 4. ember megosztja az életét egy négylábúval.

A felelős gazdik, éljenek a világ bármely táján, fontos, közös ügynek tartják, hogy átadják az életérzést, amelytől ők gazdagabbnak érezhetik mindennapjaikat, de főleg, hogy példát mutassanak kutyás és nem kutyás közösségeknek egyaránt. Cserébe csak egy kis teret várnak, ahol ugyanúgy jól érezhetik magukat, mint nem kutyás társaik – csak ők kedvencükkel együtt.

Kedves kutyatulajdonosok: ideje a Balatonban is gondolkodni, mostantól minden adott nektek, hogy egy fantasztikus, közös nyaralást szervezzetek kedvencetekkel együtt – zökkenőmentesen.

Ha ismertek olyan balatoni helyet, szolgáltatót vagy látnivalót, ahol szívesen látják a kutyákkal érkezőket, még nem késő jelentkezni! A papíralapú élménykalauzra való felkerülés határideje április 30-a, a kutyabaratbalaton.hu oldal pedig folyamatosan frissül a csatlakozókkal. 

 

Ezek is fontosak lehetnek:

A kutyabarátok mostantól személyre szabottan foglalhatnak szállást

Kutyabarát strandok

Új együttműködés született a kutyabarát turizmus népszerűsítésére

Úttörő a turizmusban, katalizátor az állatvédelemben – Utazz kutyával kampány!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...