Itt a legújabb magyar fejlesztésű kutyaágy

Bár nagyon jó érzés összebújni kedvencünkkel, mégis minden kutyának jár egy saját zug, ahova elvonulhat, és zavartalanul kipihenheti a nap fáradalmait. A kutyafekhely kiválasztás azonban sokszor nem egyszerű: nem mindegy, kutyánk mekkora, allergiás-e valamilyen anyagra vagy épp atomjaira rágja környezetét. A DogInBed mindezekre megoldást kínál, ráadásul magyar fejlesztésű, így méltán büszkék lehetünk rá. A megálmodójával beszélgettünk. 

Máger Ede informatikus, marketing szakember. De hogy jön ehhez a kutyaágy? Természetesen úgy, hogy Ede megrögzött kutyabarát, két eb: Cara és Horatio boldog tulajdonosa. Ők ketten voltak azok, akik a DogInBed-et megihlették, tesztelték majd magukévá tették.

Horatio, becenevén Hori egy 4 éves tigriscsíkos boxer, nagyon barátságos mindenkivel és játékos. Cara-val, aki 7 éves, és szintén boxer, elválaszthatatlanok, mindig összebújva alszanak, mindenhova együtt mennek. Cara-nak sajnos volt egy kisebb agyvérzése, emiatt enyhén lebénult a fél arca, de ez már nem annyira észrevehető, és a mozgásán sem látszik. Esténként bent alszanak a házban a kutyaágyukon, ami az első végleges DogInBed, hiszen elsődlegesen nekik készült. Természetesen egy jó nagy közös ágyuk van, így együtt horkolják át az éjszakákat” – meséli Ede.

A prototípust saját kutyáin tesztelte, emellett pedig magának is jót akart, hiszen nem vágyott arra, hogy pár havonta állandóan új ágyat vegyen vagy készítsen. Csak ezután tudatosult benne egy webshop elindítása, mert tudta: csakis kiváló, speciális anyagokat használnak, így az ágy nem csak szép, de az egészségüket is óvja: nem csak saját kutyái lesznek vele elégedettek. Ede egy olyan terméket szeretett volna létrehozni, ami tényleg jó, és nem veri át a vásárlót: amit ígér, azt tudja is.

Persze néha egy kutyaágy webshop tulajdonos (vagy a felesége) is elgyengül olykor, és beengedi kutyáját a saját ágyába, maga mellé egy kis összebújásra. De saját kutyáim mégis csak a legfontosabb tesztelőbiztosok, úgyhogy mondhatjuk: ők is DogInBed munkatársak.

Az ágyakat úgy terveztem meg, hogy ne csicsás legyen, hanem inkább elegáns és visszafogott, letisztult, egy igazi szép, hosszúéletű bútordarab. Ami emellett természetesen kényelmes, és jót tesz a kutyának, amit mára már ortopéd állatorvosi szakvélemény is igazol.

 

Hamarosan folytatjuk, addig is még több információt találtok a DogInBed-ről itt.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...