Strandfoci télen kutyával – megoldható

Strandröplabda, strandtenisz, strandkézilabda, strandfoci – ezeket hallva mindenkinek egy szuper, nyári életérzés jut eszébe. Azonban van, aki annyira szereti ezeket a sportokat, hogy télen is vágyna egy kis mozgásra. Megteheti! A Sunrise Beach az első strandsportokat magába ölelő komplexum  Magyarországon, ami több mint 1000 négyzetméternyi homokkal borított területet foglal magába – és a hab a tortán, hogy kutyabarát.

A Sunrise Beach egyetlen fő céllal jött létre: a strandsportok szerelmesei ne csak nyáron tudjanak hódolni szenvedéjüknek, hanem egész évben. A sport közösségalkotó szerepe, fizikai és morális hatása vitathatatlan, szerencsére egyre többen ismerik fel a komplexum erejét.

____________________________________________________________________________________________________________
A strandröplabda Kalifornia partjain született 1927-ben. A hatvanas években Marilyn Monroe és J.F. Kennedy is a mérkőzések lelkes látogatói voltak. Aztán a fejlődés szinte mindent elsöpört: 1974-ben San Diego bajnokságán még 250 néző előtt 1500 dollárért küzdöttek a párosok, 1987-ben Rio-ban már harmincezer néző izgulta végig a döntőt. A sportág 1996-ban vonult be az olimpia történetébe.
____________________________________________________________________________________________________________

Öt különálló pálya biztosít lehetőséget a sportolni vágyóknak, a kutyások nagy örömére pedig a komplexum kutyabarát. No persze a homokba pisilés itt sem ajánlott.

 

 

 

 

 

 

Cím: 1138 Budapest, Süllő utca 8.
Keressétek a helyet E-mailen vagy közösségi oldalukon.
 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...