Elindult a licit a vízilabdás halhatatlanok által aláírt pólóra

Október 29-én iktatták be a Hírességek Csarnokába a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázókat: Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt. Az eseményen jelen lévő, halhatatlanok közé kerülő klasszisok és a már korábban beválasztott edzőjük, Kemény Dénes, valamint az úszó olimpiai bajnok Kovács Ágnes is dedikálta a San Francisco 49ers amerikai futballcsapat pólóját, a dedikált trikó pedig jótékony célt szolgál. 

A pólót aláírató Tombrácz Dóra – aki a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai intézetének munkatársa, és jelenleg a Standford Egyetemen dolgozik – úgy döntött, az ereklyét a Vigyél Haza Alapítvány javára ajánlja fel, amit az árva kutyákat támogató alapítvány árverésre bocsát. A póló mellé az alapítvány felajánlott egy 2017-es kutyás falinaptárt, a bevételt pedig természetesen a gazdára váró kutyákra költik. 


 

A licitet a Vigyél Haza Alapítvány és a Magyar Vízilabda Szövetség közösen indította, ami december 20-án zárul, így biztosan a karácsonyfa alá teheti a különleges ereklyét a szerencsés nyertes. 


A pólóra ide kattintva lehet licitálni.
 
 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...