Saját KB bal
Saját KB jobb

Hírességek sztárolják az örökbefogadásra váró kutyákat és cicákat

Hírességek mutatják be a Rex Kutyaotthon Alapítványnál régóta gazdára váró kutyákat, cicákat, és a hozzájuk kötődő legszebb érzéseket. A fotósorozat népszerű színészek, zenészek és egy rádiós műsorvezető összefogásával készült. A képeket az alapítvány 2017-es jótékonysági naptár formában adja ki.Hírességek mutatják be a Rex Kutyaotthon Alapítványnál régóta gazdára váró kutyákat, cicákat, és a hozzájuk kötődő legszebb érzéseket. 

A fotósorozat népszerű színészek, zenészek és egy rádiós műsorvezető összefogásával készült. A képeket az alapítvány 2017-es jótékonysági naptár formában adja ki.

Sztárfotókon mutatkoznak be azok a kutyák és cicák, akik régóta várják az álomgazdit a Rex Alapítvány menhelyén, az újpesti Állatszigeten. A kezdeményezéshez Magyar Attila és R. Kárpáti Péter színészek, Esztergályos Cecília és Nyertes Zsuzsa, a Vidám Színpad színésznői, Radics Gigi és Kocsis Tibor énekesek, Csonka András és Nagy Sándor, a Játékszín művészei, FittiKém, a Music FM műsorvezetője, Huzella Péter Kossuth-díjas zeneszerző, Peller Károly, a Budapesti Operettszínház színésze és a Vígszínház új bemutatója, „A Pál utcai fiúk” három fiatal főszereplője, Wunderlich József, Józan László és Vecsei Miklós csatlakozott.

A kalandos fotózáson a kutyáknak és a sztároknak kölcsönösen meg kellett szelídíteniük egymást, miközben FittiKém élőben közvetítette az eseményeket, Magyar Attila pedig már a stúdióban megszervezte egy kutya és egy cica örökbefogadását. A képek mindegyike egy-egy olyan pozitív érzést közvetít, amelyeket akkor élhetünk meg, ha befogadunk egy elhagyott kisállatot. A képekből 2017-es falinaptár készül, amely az állat- és természetvédelem neves napjairól, valamint a Rex Állatsziget rendezvényeiről is tájékoztatja az érdeklődőket. Az „állati naptár” decembertől megtalálható az Állatszigeten, vagy megrendelhető a Rex honlapján.

„Mindig keressük az újabb és újabb ötleteket, hogy minél több kutyus és macska találjon szerető gazdira.” – meséli Dr. Király Péter, a jövőre 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója. – „A mostani akciónkhoz örömmel csatlakoztak azok a művészbarátaink, akik a hétköznapokban is szívükön viselik az állatok sorsát. Reméljük, hogy az „állati naptárral” egy kis vidámságot és melegséget csempészhetünk az állatbarátok otthonába, és legalább 12 védencünknek adhatunk nagyobb esélyt arra, hogy új életet kapjon.”

Werkvideó a fotózásról:

Érdekességek

Amikor egy kutyus nagyobb nyilvánosságot kap a sajtóban, általában napokon belül örökbefogadják. Legutóbb október 4-én Mandarin kutya mutatta be a biztonságos metrózás szabályait a Rex és a BKK közös sajtótájékoztatóján, több fotós és videós jelenlétében. „Sztárrá válása” után szinte azonnal jelentkezett érte egy kedves házaspár. Többek között ez a sikertörténet is inspirálta a naptár-fotósorozatot.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...