Még a Hírességek Csarnokából is menhelyi kutyákat támogatnak

A kaliforniai Santa Clara-ban október 29-én, hatan a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdásaink közül hivatalosan is bekerültek a Hírességek Csarnokába (Swimming Hall of Fame), és ezzel a vizes sportágak halhatatlanjai közé. És még ebben a felemelő pillanatban is tudnak árva kutyák sorsával foglalkozni.

Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán. Büszkék vagyunk rátok. Emellett pedig Tombácz Dóra, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai intézetének munkatársa is csodás dolgot vitt véghez, aki jelenleg a Stanford Egyetemen visiting assistant professor-ként dolgozik.

A rendezvény házigazdája Kovács Ági olimpiai bajnok volt és részt vett az egykori szövetségi kapitány, Kemény Dénes is. Természetesen ők is részesei már a Hírességek csarnokának csodálatos sportteljesítményüknek köszönhetően.

Dóra nagyszerű kezdeményezésre szánta el magát: aláíratott egy eredeti San Francisco 49ers, amerikai futball-csapat trikót a hat vízipólós fiúval, Kemény Dénessel és Kovács Ágival. A bevételt természetesen négylábú védenceikre költik majd.

A kezdeményezéshez természetesen a Magyar Vízilabda Szövetség is nevét adja.

További menhelyi híreink:

Egy uber sofőr így népszerűsíti a menhelyi örökbefogadást

Korunk texasi hősei ledobták a ruhát – és milyen jól tették

(kutyabarát.hu)

Forrás: gépnarancs
Vigyél Haza Alapítvány

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...