Erin és Harvey – igaz és örök barátok

Katie hétköznapi angol bulldog rajongó. A történet akkor kezdett érdekessé válni, amikor gyermekükkel, a kis Erinnel bővült a család. Az anyuka elkezdte dokumentálni a baba és kutyájuk kapcsolatát, és mint később kiderült, nem csak ő érzi azt csodálatosnak.

Katie Craig először 2011-ben kezdte el közösségi oldalán megosztani korábbi kutyájuk, Humphrey képeit, aki nem sokkal később sajnos tragikusan elhunyt. Pár hónap elteltével férje, Sean meglepte Katie-t egy új kutyával. Ő Harvey.

Harvey azóta a kislány, Erin megszállottja, hogy a szülei hazahozták a babát a kórházból. Állandóan a közelében akart lenni, ha csak annyira is, hogy az újszülött mini talpacskáját megnyalhassa. Aztán a dolog kölcsönös lett: amint Erin megtanult kúszni, mászni, már ő is mindenhova követte a család kedvencét. Azóta már televízió felkéréseik is voltak, annyira elhíresült példás barátságuk.

Harvey akkor sem mozdul Erin mellől, amikor a kislánynak rossz napja van vagy beteg. Katie szerint ők valóban a legjobb barátok. Azon kívül, hogy a fotókon szuperül mutat együtt kutya és gyerek, bízzunk benne, hogy így van, hiszen tudjuk: a kutya tényleg képes egy gyerek legjobb barátja lenni.

 

További megható barátságok:

Amikor egy autista kisfi először találkozik élete első barátjával

Hósést ajándékozott haldokló kutyájának

Ezt is köszönhetjük az ember legjobb barátjának

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Erin & Harvey website

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...