Kimentette a kutyát a nemlétező tűzből

Mozgalmas volt a csütörtök éjjele annak az amerikai férfinak, aki drogok hatására akkora tüzet hallucinált maga köré, hogy betört a szomszédhoz, és kimentette kutyájukat a nemlétező lángok közül.

Tűz nem volt, ellenben kár annál nagyobb. A 43 éves Michael Orchard LSD-t szedett be, amit köhögéscsillapító gyógyszerrel kombinált, így erős és igencsak valósághű hallucinációi lettek.  A rendőrség a szomszéd háza előtt találta meg a férfit, aki heroikus pózban tartotta karjaiban a szomszéd család kutyáját. Egyébként abszolút együttműködő volt az intézkedő rendőrökkel. 

A többi szomszéd elmondása szerint Orchard az egész utcát végigjárta, kiabálva dörömbölt az ajtókon, hogy mindenkit figyelmeztessen a veszélyre. De mivel senki nem észlelt tüzet, így Michael nem kapott segítséget – ekkora gondolta azt, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Állítólag autójával keresztül hajtott a szomszéd ház kerítésén, betörte a hátsó ajtót, és egyszerűen kimentette a család kutyáját a házból.

Orchard ellen garázdaság és betörés vádjával indítottak eljárást, 15 ezer dollár óvadék ellenében hagyhatja el csak a börtönt. A szomszédok nem akartak a kamerák elé állni, de állítólag számos dolgot felsoroltak, amit Michael a közelmúltban hasonló állapotban tönkretett.
Az áldozatul esett család hamarosan megkapja az új ajtót, amit Orchard berúgott, a kutyának pedig szerencsére nem esett bántódása – sem a képzeletbeli tűztől, sem megmentőjétől.


A hátsó, ajtó, ahol kiszabadította a képzelt hős a képzelt tűzből a valódi kutyát

 

További érdekességek a nagyvilágból:

Harry, a világ egyik legmagányosabb kutyája

Búcsúlevelet írt haldokló kutyája nevében

Elütötték majd elaltatták: mindkettőt túlélte

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás és fotók: WNYT
Kezdőfotó: pixabay (illusztráció)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...