Figyelem! DOGtoberFest Sopronban

Egyszer volt Budán kutyavásár, de Sopron mindig kutyabarát marad! És most pláne: 2016. október 22-23-a között irány a valódi kutyás kikapcsolódás a ”zöld szállodában”. Szombat éjszakára SopRoni Roni, a Hotel Sopron PetRelation Managere akciósan, felár nélkül, ámde nagy szeretettel várja a gazdikat kísérő négylábúakat. 

A felár eltörlése mellett a szobában ajándék kutyabarát bekészítés: jutalomfalat, itatótál, kutyapárna várja a kedvencekkel érkezőket. 23-án vasárnap 9:00 órakor pedig közös erdei túrára indulhatunk kutyusainkkal a szárhalmi erdőbe, amelyhez a hotel ajándék hideg csomagot is biztosít. (Az útvonal körülbelül 10 km, szint: 250 m, 4 óra, vezetett túra)

A szálloda a kedvezményes lehetőséggel, bár Guinness-t nem tervez, de szeretnék, hogy egyszerre olyan sok kutyás vendég pihenjen a szállodában, hogy a szállodai rekordot biztosan megdöntsék!

Sopron ezen kívül is kiváló fakultatív programlehetőségeket biztosít, ha kutyussal vagyunk: egyéni kirándulásokkal ezeket a csodálatos helyeket is ajánljuk:

Lövérek – erdei kirándulás
Jó idő esetén hajókázás a Fertő tavon
Eisenstadt – Esterhazy kastélykert
Rust – kirándulás
Borozgatás a Fertő parton
Séta, túralehetőség – Schneeberg, Puchberg

A szálloda állatbarátsága mellett 1999 óta méltán viselheti a „zöld szálloda” elnevezést, védi környezetét és odafigyel vendégei egészségére. Szóval október 22-23-án irány Sopron, az igazi DOGtoberFest!

A hotel oldalán minden információt megtaláltok az ajánlatról.

Bővebben a Hotel Sopronról nálunk itt olvashattok.

 

 

Mamba is járt már a Hotel Sopronban!

Sopronban ajánljuk még:

Károly-kilátó

Soproni parkerdő

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...