Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás felmérés indul Kőbányán

A Kutyabarátok Kőbányai Közössége kutyás felmérést indított a kerületben, ami a nagyobb kőbányai parkok használatáról szeretne átfogó képet alkotni – osztotta meg a hírt a 10.kerület.ittlakunk.hu

A közösség azt kéri, hogy minél többen és minél gyakrabban küldjetek információt ezen a kérdőiven keresztül.

Kérik, küldjetek a kőbányai kijelölt kutyafuttatókról, vagy sétáltatásra kijelölt területekről képeket, információkat a Facebookra a Kutyabarátok Kőbányai Közössége nyilvános csoportba.

„Hol és milyen problémákat tapasztaltatok, milyen ésszerű, konkrét igényetek lenne (víz, világítás, árnyék, padok, stb.). Ha az igényeknél feltüntetitek, hogy mindezt hol lenne célszerű az adott területen megvalósítani az szuper lenne.” – írják a felhívásban.

Minden esetben adjátok meg a terület nevét, helyét a beazonosításhoz!

Arra is várják a javaslatokat, hogy mely új területeket szeretnétek az eddigieken felül kijelölt kutyasétáltatási helyként használni, akár a parkokban, akár más területeken (terület leírás a beazonosításhoz, technikai vénával rendelkezőktől GPS koordináták) – olvasható a felhívásban.

„Ha általános ötlet merül fel (pl. idő korlát bevezetése a parkokban), amitől jobb lenne a kutyáinknak és nekünk, ne kíméljetek minket, írjátok meg mire gondoltok.” – áll a felhívás végén.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: 10.kerulet.ittlakunk.hu, Kutyabarátok Kőbányai Közössége felhívása, indexkép: rantpets.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...