A nyaralás alatt megszeretett kutya örökbefogadható

Egy utazásra, nyaralásra általában sokat készülünk, szinte egész évben azt a néhány napot várjuk, amikor végre gondtalanul pihenhetünk. A szálloda személyzete mindent meg is tesz, hogy a kedvünkben járjon, és emlékezetessé tegye nyaralásunkat. Amikor eljön a hazautazás ideje, bizony fájó szívvel hagyjuk ott a kényelmet, a figyelmes alkalmazottakat és a szálloda saját állatait. 

Sok szállodának van ugyanis saját „kabala állata”, például a Jefferson Szállodának (Washington, D.C) Monti, a beagle, Párizsban a Bristolnak Fa-Raon és Kléopatre, a két burmai cica, akiket a vendégek kényeztethetnek.

Egy kaliforniai hotel viszont úgy gondolta, hogy a nyaralás alatt a vendégek szívéhez nőtt kutyákat akár örökbe is lehet fogadni. A Westin Mission Hills Golf Resort & Spa Hotel és az Animal Samaritans (Palm Springs Valley) menhely együttműködésének köszönhetően az elmúlt 1 év alatt már közel 50 kutya talált gazdára.

Az örökbefogadási projekt keretében a szálloda a halljában biztosít kényelmes helyet a gazdira váróknak. A tökéletes gazdi megérkezéséig lelkes gondozó csapat látja el az ebeket, rendszeresen sétálni viszik őket, bemutatják a vendégeknek, illetve mindent biztosítanak számukra, ami az általános jó közérzetükhöz szükséges.

A hotel és a menhely augusztus 26.-án, a National Dog Day keretében rendezi meg a „Yappy Hour” ünnepet, melyre minden örökbefogadott kutyust és gazdáikat nagy szeretettel és sok meglepetéssel várnak.

 

A menhelyen élő kutyák örökbefogadásának megkönnyítéséért sokan próbálnak tenni. Hazánkban például a Wash&Vau kutyamosó a NOÉ Állatotthon védenceit számára biztosította 1 hónapon keresztül az ingyenes fürdés lehetőségét.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: travelandleisure.com, fotók: Courtesy of FG Creative
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...