Saját KB bal
Saját KB jobb

Mamba kutya ismét tesztelt – a Hotel Sopronban jártunk

Június utolsó hétvégéjét a „hűség városában”, a város után elnevezett Hotel Sopronban töltöttük, ahol megtapasztalhattuk, hogy milyen egy négycsillagos belvárosi szálloda, ahol a kutyák és gazdik egyaránt kényeztetésben részesülnek. Talán nem meglepő, ha rögtön az élménybeszámoló elején kijelentjük: érezhető Ausztria közelsége.

Elsőként a szálloda kilátása fogott meg minket, hiszen Sopron jelképére, a Tűztoronyra tényleg páratlan kilátás nyílik innen. Mindezt fokozta a szívélyes fogadtatás, amiből nem csak nekünk jutott, hanem kutyusunknak is, akit kényelmes fekhely és jutalomfalat várt a szállodai szobában.


A szálloda bejáratnál pózol Mamba kutya

Sopron és környéke számos aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt, akár a városnézést, akár a túrázást preferáljuk. Az osztrák határ közelségét pedig mindenképp javasoljuk kihasználni, hiszen az osztrákok kutyabarátságban tapasztaltan élen járnak, legyen szó étteremről, kávézóról vagy akár hűs parkokról.


Ausztria, Eisenstadt, avagy magyarosan Kismarton, az Esterházy kastély parkja

Egy aktívan eltöltött nap után igazán jól esett a hűsölés a hotel medencéjében, ahová elkísérhetett minket Mamba kutya is, aki az árnyas medence partjának és a segítőkész személyzetnek köszönhetően remekül érezte magát itt is.


A medence partján a kutyák is hűsőlhetnek

A Hotel Sopronban természetes, hogy a reggelinél, a szálloda éttermében is jelen lehet kedvencünk, mint ahogy az is, hogy miközben jóízűen fogyasztjuk reggelinket, a hotel egyik kedves munkatársa kis tányéron jutalomfalatot hoz „szegény, éhező” kutyusunknak.

A szálloda területén található, kifejezetten kutyapiszok számára elhelyezett gyűjtők szintén segítik a kutyásokat, nem mellesleg, sok füves terület is áll a kutyák „rendelkezésére” kisebb-nagyobb dolguk elvégzése érdekében. A kukákon megtalálható a „Kakitündér nem létezik” kampány matricája is.


Felelős gondolkodás a szálloda részéről – felelős gazdiknak

Nagyon jól éreztük magunkat itt, Mamba kutya nem különben. Nem csak reklámszlogen, hanem tapasztalat is, hogy a négycsillagos kényeztetés kutyának és gazdinak egyaránt jár itt.

Ha kutyabarát szállást keresel Sopronban, kifejezetten ajánljuk a Hotel Sopront!

Bővebben a szállodárol oldalunkon ITT olvashatsz!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...