Saját KB bal
Saját KB jobb

Ismét egy forró autóban hagyott kutyáról szólnak a hírek

Évente világszerte sok száz kutya hal meg, akiket felelőtlen gazdáik a nyári rekkenő hőségben az autóban hagynak. A mostani eset a kanadai Ontario tartomány egyik településén történt szombaton, amikor a hőmérők higanyszála 30 fok fölé kúszott. 

A kiskutyát tulajdonosai talán azért hagyták magára, hogy megnézzék a közeli fesztivált. Az azonban biztos, hogy legalább 50 percig volt a kutyus a zárt, teljesen felforrósodott autóban.

Will Costa, az egyik szemtanú a helyi médiának elmondta, hogy a járókelők nagyon aggódtak a kutyáért, hiszen aznap rendkívül meleg volt. Egy férfi, aki végül nem tudta tovább nézni az eb szenvedését, egy kővel törte be a BMW ablakát. A kiemelt, addigra már teljesen átnedvesedett bundájú kutyus rendkívül hálás volt megmentőinek.

A szemtanú beszámolója szerint a rendőrség őrizetbe vett egy huszas éveikben járó fiatal párt, akik a kutya tulajdonosai lehettek.

 

Valószínűleg az egyre gyakoribb ablakbetöréses – kutyamentős esetek miatt folyamodott egy kaliforniai gazdi az alábbi megoldáshoz:


PuppiesLovers.com Facebook

Kérünk minden felelős gazdát, hogy vegye komolyan a figyelmeztetéseket és még (valamennyire) lehúzott ablaknál se hagyja négylábú barátját a nyári forróságban az autóban!


 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: dailymail.co.uk és puppieslovers.com facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...