Saját KB bal
Saját KB jobb

Mozizz együtt kutyáddal!

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás. Az emberek pedig általában a barátaikkal szoktak moziba járni. Ezért arra vállalkoztunk, hogy egy különleges vetítés keretében gazdik és ebek együtt, egy helyen élvezhessék a mozgókép örömeit – hívja fel a figyelmet az eseményt szervező Art+Cinema.

Nyilván sokakban megfogalmazódott már a kérdés, hogy egy jólnevelt kutyával miért ne lehetne moziba menni? Azonban az a kérdés is felmerülhetett már, hogy vajon kutyánk meddig bírná nyugodtan végig ülve, csendben legalább 90 percen keresztül? Kiváltképp, hogy a mozikban már olyan audio-vizuális technikával sugárzott filmek vannak, melyek már sokszor az emberek számára is ijesztő effektekkel hozzák ránk a frászt. (Persze, ez függ az adott filmtől is.)

Mindenesetre, mi kíváncsian várjuk a vetítés utáni tapasztalatokat, mind a szervezőktől, mind pedig a kutyás látogatóktól. Alapvetően nem zárkózunk el semmilyen kutyás kezdeményezéstől, mely mindegyik fél – beleértve a kutyákat is – javára szolgálhat, hasznos vagy érdekes tartalommal bír. 

Az eseményt „DOGéria – kutyagolj el a moziba!” címmel hirdették meg, a vetítés április 10-én, vaásnap délelőtt 11.00 órakor lesz Budapesten, az Erzsébet krt. 39. szűm alatt található Art+Cinema moziban.

Érdekesség még, hogy a szervezők szavazásra bocsátották, mely film kerüljön vetítésre. Jelenleg „A szoba” című film vezet.

Jegyek egységesen 1.000 forintba kerülnek, a szervezők pedig minden kutyának jutalomfalattal is kedveskednek.

Részletek az esemény Facebook oldalán találhatók.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...