Deteki kutyagyilkos…És ehhez mit tetszik szólni?

Nem csitulnak a kedélyek. A deteki kutyagyilkos ügyét már szinte mindenki ismeri az országban. A híradásokból kiderült, hogy az emberek túlnyomó többsége példás büntetést sürget. Az állatvédők összefogtak, február 20-án Budapesten nagyszabású demonstrációt terveznek, hogy „a deteki mészáros ellen a lehető legszigorúbb büntetést szabják ki, és a büntetőeljárást ne söpörjék a szőnyeg alá”.

Az interneten, a közösségi platformokon is nagy figyelmet kapott az ügy. A „Wegera a kommunikátor” nevű Facebook profil üzemeltetője az alábbi videót készítette és tette fel a YouTube-ra. Van aki nyugodtan mondja el a véleményét, ám van, aki a mellét veri, és nem bír úrrá lenni érzésein:

„Itt a képviselő akarattal ütötte a kutyánkat, és ehhez mit tetszik szólni? Volt ilyen! Itt előttünk a kapuban…” – kiabál felháborodottan a deteki asszony a Wegera György által készített videóban – írta meg a Kiskegyed.hu.

A deteki fiú az ügy kirobbanása óta, ahogy azt a helyiek is mondják, ki sem mer mozdulni a házukból. Állatvédők már szerveztek a deteki család háza elé demonstrációt, szerencsére az indulatok nem szabadultak el. Mindenki szeme mostantól az igazságszolgáltatáson van és lesz, milyen büntetést szab ki a fiúra.

„Együtt egy közös ügyért” névvel 27 állatvédő civil szervezet fogott össze, hogy február 20-án felemeljék hangjukat az állatvédelmi törvények betartása, betartatása és a törvényt megszegők elleni valós büntetések kiszabása mellett.

Az összefogásról bővebben ITT lehet olvasni.

 

További cikkek a témában

Összefogás a deteki mészáros ellen

Tóth Gabi és Majka is kiborult a deteki kutyagyilkosság miatt

Egy emberként álltak ki a tüntetők a deteki kutyagyilkos háza elé

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...