Buszra menekült a kutya a petárdázás elől

Az Állatmentő Liga segítsége kellett, hogy Topit le tudják hozni az egyik BKV buszról, mert annyira megijedt a petárdázástól. A szilveszteri őrület ezek szerint már elkezdődött, nagyon ügyeljünk házi kedvenceinkre!

Az Állatmentő Liga december 30-i Facebook bejegyzése szerint Topi felült egy buszra a Pesti úton majd mindenkit levicsorgott. A rendőrség kérte az állatmentők segítségét, mert nem akart leszállni a buszról. Az állatvédők felszálltak a buszra, majd bezáratták az ajtókat. Elmodnásuk szerint őket is meg akarta „enni”, ezért befogóbottal szedték le és a chipleolvasás után már hívták is a gazdikat, akik rohantak és elmesélték, hogy Topi 4 éve van náluk, menhelyről fogatták örökbe és rajtuk kívül nem barátkozik senkivel. Petárdázás volt és meglépett. Most már otthon van.

Ez a történet – hála az állatvédőknek – szerencsés véget ért, de végződhetett volna akár tragédiával is. 


Fotó: Állatmentő Liga

Fotó: Állatmentő Liga

Fotó: Állatmentő Liga

Fotó: Állatmentő Liga

Ismételten és nyomatékosan arra kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-én egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb-nagyobb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre.

A kutyák legrosszabb időszaka közeleg

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Csatlakozz te is a Nemzetközi Állatmentő Mobil közösséghez! Töltsd le Te is az alkalmazást ingyen:

iPhone-ra: https://itunes.apple.com/app/findlost24/id949264435?mt=8
Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.findlost24

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...