Saját KB bal
Saját KB jobb

Mérgező gomba végzett Dwayne Johnson kedvencével

A színész és párja nagyon nehéz éjszakán vannak túl, mindkettőjüket megviselték a történtek. Sajnos a Sziklának tegnap el kellet búcsúznia kiskutyájától, akit alig három hete fogadott örökbe testvérével egyetemben a színész és kedvese. Dwayne a kisállatklinikáról írt üzenetet rajongóinak, melyben tudatta, hogy Brutust, francia buldogját sajnos el kellett altatni – számolt be a hírről a híradó.hu.

„Mint minden kiskutya, ő is megette a kertben található gombát, miközben testvérével, Hobbsal játszott a fűben. Sajnos az általa megtalált gombának olyan magas volt a méreganyag-tartalma, hogy órák alatt tönkretette a máját és az immunrendszerét. Kérek minden lelkiismeretes gazdit, hogyha tudatában van annak, hogy az ő kertjében is lehetnek ilyen gombák, ne engedje ki kedvencét, vagy szakemberrel irtassa azt ki” – írta a szívfacsaró fotó mellé a Halálos iramban sztárja.

Dwayne egész éjszaka kedvence mellett volt, az orvosok azonban nem tudtak segíteni az apró kutyuson, akit végül Johnson kezében tért nyugovóra.


Dwayne Johnson elvesztette a kutyáját. (Fotó: Instagram)

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hirado.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...