Saját KB bal
Saját KB jobb

Utazz kutyával, készíts fotót, töltsd fel, és nyerj!

Magaddal szoktad vinni négylábú kedvencedet belföldi utazásaidra? Ha eddig nem tetted, most itt az ideje! A Magyar Turizmus Zrt. online nyereményjátékot hirdet a kutyás turizmus és a felelős állattartás népszerűsítésére. Mit kell tenni az értékes kutyás nyereményekért? 

Kövess néhány egyszerű lépést!

1. Tölts el kutyáddal néhány napot egy magyarországi kutyabarát szálláshelyen, vagy látogassatok meg együtt egy magyarországi turisztikai látnivalót (ismert szobrot, kilátót, hidat, épületet stb.)!

2. Készíts fotót, amin Te, a kutya, és a szálláshely vagy látnivaló is felismerhető! Legyen a kép minél ötletesebb.

3.Töltsd fel Instagramon keresztül!

4.Tedd alá a következő hashtaget: #utazzkutyaval (egybe, ékezet és felkiáltójel nélkül)

5. Írd bele a posztba, hogy pontosan hol készült a kép!

6. Oszd meg ismerőseid között, gyűjtsd a kedveléseket az Instagramon, és nyerj!

Kövess minket! A @elmenyitthon követői között az Instagramon további nyereményeket sorsolunk ki.

TIPP! Nincs még Instagramod? Innen töltheted le: Android | iOs

A nyereményjáték időtartama: 2015. augusztus 16 – 2015. szeptember 27.

(hontalan állatok világnapjától a turizmus világnapjáig)

Az Utazz kutyával! játék hivatalos szabályzata a linkre kattintva érhető el: Utazz kutyával! szabályzat.

Játssz velünk többször is a promóció ideje alatt!

Hogyan és mit nyerhetsz?

Légy ötletes, és nyerj! 

A fődíj a legötletesebb kép feltöltőjének jár, és nem más, mint egy kutyabarát hétvége az Abbáziában, amely 2014-ben megkapta az Év Kutyabarát Szálláshelyének járó elismerést! A második és harmadik helyezett szintén kutyabarát hétvégét nyer. A győztes képeket kiemelt szakmai partnereinkből (Rex Kutyaotthon Alapítvány, Vigyél haza! Alapítvány, Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Kutyabarat.hu), és a Magyar Turizmus Zrt. képviselőiből álló szakmai zsűri választja ki.

Gyűjtsd a kedveléseket, és nyerj!

Értékes díjjal, kutyabarát hétvégével jutalmazzuk a legtöbb kedvelést kapó képet is.

Kövess minket, és nyerj! 

A @elmenyitthon Instagram profil követői között kutyás nyereményeket sorsolunk ki. A nyeremények pontos listája a linkre kattintva tekinthető meg:Utazz kutyával! nyeremények.

Várunk minden érdeklődőt a hivatalos díjkiosztón 2015. október 3-án, a Rex Kutyaotthon Alapítvány családi napján!

Az eseményre az Állatok Világnapja alkalmából az Állatszigeten kerül sor.

A nyertesek listáját 2015. október 5-étől találhatod: Utazz kutyával! nyertesek.

Miért fontos ez nekünk?

Magyarországon hozzávetőleg 1,5 millió chippel rendelkező kutyát tartanak nyilván, becslések szerint 2-4 millió eb él hazánkban. A kutyatartó háztartások száma meghaladja az európai átlagot. Azoknak sem kell otthon maradniuk a szabadidejükben, akik nem tudják kire bízni kutyájukat! A Magyar Turizmus Zrt. szeretné felhívni a kutyatartók és kutyakedvelők figyelmét: ma Magyarországon a kutyás utazás feltételei adottak, egyre bővülő számban állnak rendelkezésre lehetőségek az aktív időtöltésre négylábú társainkkal. A szolgáltatóknak (szálláshelyeknek, éttermeknek stb.) is egyértelműen megéri négylábú vendégeket fogadni! A kutyatartók korunkban mind inkább családtagként tekintenek kedvencükre. Mindemellett az utazás iránti igény is évről évre nő, bővül a turizmus Magyarországon.

Az itthon.hu oldalon (minden belföldi utazás kiindulópontján) létrehoztunk egy aloldalt, amely jelen akciótól függetlenül a kutyás turizmust népszerűsíti. Az oldal ahttp://itthon.hu/utazzkutyaval linken érhető el.

Kiállunk a felelős állattartás mellett!

A Magyar Turizmus Zrt. úgy véli: az állat nem játék, és nem is munkaeszköz. Aki kutyát vesz maga mellé, ígéretet tesz neki, hogy élete végéig vigyázni fog rá. Emellett a kutyás turizmus során a harmonikus együttélés, együtt utazás csak jól tartott és jól szocializált kutyákkal képzelhető el: ez mind kutyák, mind a gazdák, mind a szolgáltatók érdekét egyaránt szolgálja.

A Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, turisztikai és agrármarketing vezérigazgató-helyettesei, valamint valamennyi vezetője hitet tesz a felelős állattartás és a gazdátlan állatok örökbefogadása mellett. Mindezt egy képgaléria tanúsítja, amelyen a Társaság vezetői a Rex Kutyaotthon Alapítvány néhány örökbefogadható lakójával közös fényképeken szerepelnek. A Magyar Turizmus Zrt. munkatársai és a kutyusok (név szerint Sepörd, Blacky, Katód, Málé és Deby) a kutyabarát Szentendrei Skanzenban, és a MAHART Magyar Hajózási Zrt. jóvoltából a Dunán, a Rákóczi kirándulóhajón töltöttek el együtt néhány felhőtlen órát.

A képgalériát a linkre kattintva találod: Fogadj örökbe, és utazz velem!

A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt szakmai partnere a kampányban a Kutyabarát.hu.

Gyakran ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a játékban?

A Pályázaton részt vehet minden 16. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Pályázatból történő kizárás bármely feltétele. További részletek: http://itthon.hu/utazzkutyaval-palyazat.

Ellenőrzik az akció során az állatjólléti szabályok betartását?

Igen, ezt nagyon fontosnak tartjuk. A képeket állatjólléti szempontból kiemelt szakmai partnerünk, a Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság vizsgálja folyamatosan.

Mettől meddig tart a promóció?

A nyereményjátékban részt vevő képeket 2015. augusztus 16. 0.00 órától, a hontalan állatok világnapjától 2015. szeptember 27. éjfélig, a turizmus világnapjáig lehet feltölteni.

Hogyan vesszük fel a kapcsolatot?

Ellenőrizd rendszeresen Instagram fiókodat, privát üzenetben fogunk megkeresni, ha képed esélyes a győzelemre. A díjak elnyerésének feltétele a sikeres adategyeztetés.

Mikor kapom meg a nyereményemet?

A legötletesebb képnek járó fődíj átvételének feltétele, hogy kutyáddal együtt részt tudsz venni a díjkiosztón 2015. október 3-án, Budapesten az Állatszigeten. A további nyereményeket vagy személyesen a díjkiosztón, vagy ha ez nem lehetséges, postán fogod megkapni a sikeres adategyeztetést követő 90 napon belül.

Forrás: http://itthon.hu/utazzkutyaval

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...