Saját KB bal
Saját KB jobb

Tükröm, tükröm mondd meg nékem!

Feljelentést tett kutyások egy csoportja az egyik kiképző iskola ellen, mert szerintük módszereik között állatkínzás is szerepel. Az indulatokat egy négy évvel ezelőtt készült, és most nyilvánosságra került videó váltotta ki, amelyben egy csoport kerget egy ijedt kutyát. A felvételen szereplő kiképző azt mondja, a videóból kiragadott részlet félrevezető. Az RTL Klub híradójának összeállítása.

Nagy port kavart egy a hetekben közzétett videó, melyben egy 4 évvel ezelőtti, a Tükör módszert követő kutyaiskolában történt esetet láthatunk. Az RTL stábja felkereste a kutyaiskola vezetőjét, a Tükör módszer kitaláljóát, Korom Gábort, kinek véleménye szerint „kétségtelenül, így kontextusából kiragadva nagyon nehezen értelmezhető és egyértelmű, hogy a néző számára kellemetlen élményeket vált ki” az internetre felkerült videó.

Horváth Csaba, kutyakiképző azonban másképp látja a helyzetet, aki feljelentést is tett az ügyben a rendőrségen. Az RTL tudámosa szerint még legalább öten tettek feljelentést állatkínzás miatt.

Forrás: RTL Klub híradó, YouTube

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...