Két év kellett a tacskónak, hogy visszanyerje rendes súlyát

Leszokott a burgerről a pizzáról, és egyre többet mozgott: kóros túlsúlya négyötödét veszítette el a tacskó. Ez a Dennis nem komisz volt, hanem egy rettenetesen rosszul táplált, lustaság. Egészen addig, amíg két évvel ezelőtt, fel nem figyelt rá az egészségügyi főiskolára járó Brooke Burton – írja a Huffington Post.

Dennis a lány egyik rokonánál élt, napjait jobbára heverészéssel töltötte, és gazdija kedvenceit ette: rengeteg pizzát és hamburgert. A végére a kistermetű tacskó már 25 kilósra hízott. Brooke meggyőzte a rokont, hogy így lassan megöli Dennist ezért jobb lenne, ha örökbe adná neki.

Brooke aztán szigorú szárazkaja diétára fogta új barátját és egyre hosszabb sétákra vitte. Az eredmény: két év alatt egy egészséges és fitt, 5 és fél kilós tacskó. Az átváltozás sokba került: Dennis három műtéten esett át, mire megszabadult az egyre karcsúsodó testét feleslegesen borító hatalmas bőrtől. Az igencsak költséges beavatkozásokra Brooke internetes adománygyűjtő oldalakon szerzett pénzt.

A gazdi szerint a kutyusnak nem csak a teste, a személyisége is sokat változott, a sokszor szomorú és zárkózott és depressziós Dennis boldog, játékos és barátságos társ lett – olvasható a hir24.hu oldalán.

További cikkek a témában:

10 veszélyes étel, amit ne etess meg a kutyáddal

Mire figyeljünk oda kutyaeledel vásárlásakor?

Házi készítésű kutyakeksz – az egészséges és spórolós jutalmazás

Nem minden kutya ehet csontot 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.huHuffington Post
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...