Testével fogta fel a kilőtt golyókat a kutya, hogy megmentse a gyerekeket

Egy Noah nevű német juhász a legszörnyűbb pillanatban bizonyította be hűségét a gazdái felé. Amikor a családra lőni kezdtek, a kutya a golyó elég ugrott, hogy megmentse a gyerekeket. Halálos sebet kapott és nem messze onnan egy üzletsor mellett meghalt – olvasható a hir.ma portálon.

Az egész család hősként gyászolja a bátor ebet, aki életét adta azért, hogy gazdáinak ne essen bajuk. A szemtanúk elmondása szerint a kutya a záporozó golyók elé ugrott, így az ő testét érték a lövések – számolt be róla a WXIA tv.

A tragikus eset Atlantában történt, a család 3 gyerekével együtt éppen autóban volt, mikor egy üzletsor előtt egy őrjöngő férfi lőni kezdett rájuk. Az eddigi információk szerint a lövöldöző valamilyen közlekedési vita miatt támadt a családra a parkolóban. A férfi dührohamot kapott és egyszerűen szétlőtte az autó hátsó ablakát, ahol gyerekek ültek.

„A kutya kapta a golyókat, hogy a gyerekeknek ne essen bajuk” – mondta később egy szemtanú. A kutya a lövöldözés után még el  tudott futni, de halálos sebeket kapott, így nem jutott messzire. A lövöldözőnek sikerült elmenekülnie, a rendőrség még keresi.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...