Saját KB bal
Saját KB jobb

Így néz ki a szeretet

Olykor a legegyszerűbb pillanatok a legszebbek az életben. Egy olasz kisváros csendes utcájában videózták le azt a párost, ahol a férfi egy kiskocsin tolja kedvencét. Az igazán megható jelenetnek akkor lehetünk szemtanúi, amikor a férfi hazaér. A tacskós bácsi a világ másik nagy kedvence. Mert ilyen a szeretet mindkét oldalról.

 

Az egész nemzet saját szimbólumaként tekint a férfire, aki egy olasz kisvárosban él. Egy hölgy, Sabrina la Grotteria figyelt fel a furcsa párosra, és elkezdte videózni a jelenetet, mert elsőre nem tudta, mit lát.

Vibo Valentia városában egy csöndes utcában tolta a férfi egy kiskocsin kutyáját. Amikor a séta végéhez értek, a videó készítője rájött, miért volt az egész: a férfi leoldja kedvence pórázát, és a segítségével beviszi – ugyanis az eb nem tud járni.

A hölgyet annyira megindította a videó, hogy kiposztolta a közösségi oldalára, ahonnan persze azonnal elkezdett terjedni. Pár nap alatt többszázezren látták, és az egész olasz sajtó átvette a tartalmat, mint az olasz szív legédesebb jelképét. Persze hipergyorsasággal beazonosították a párt. A férfi Tonino Vitale, ő sétáltatta a 13 éves kutyáját, Dylan-t. Minden napos rutinná vált náluk, amióta Dylan az arthritis miatt képtelen lett használni a hátsó lábait.

A férfi meglepődött, hogy pár nap alatt milyen híresek lettek, főleg, hogy ő lényegében semmi különöset nem csinált. – Dylan-el szerelem volt első látásra, amióta megszületett. Nekünk ez egy természetes gesztusa annak, hogy szeretjük őt, de örülünk, hogy mindenki ismeri már a történetet. Ez is egyik módja, hogy érzékenyítsük az embereket az állatok tiszteletének fontossága felé. – nyilatkozta később.

A videó az emberség szimbólumává vált gyorsan, ahogyan az a korábbi felvétel is, ahol egy idős bácsi sétáltatja kutyáját. Nem tudni, melyik szereplő meghatóbb: a nagyon öreg ember, aki alig bír járni, de mégis elviszi sétálni kedvencét, vagy a türelmes eb, aki minden lépésnél bevárja kis gazdáját. Egy biztos. Ez a szeretet.

 

Cikkajánló:

A barkácsolti eladó fiú segített az idős úrnak örök nyugalomba helyezni elhunyt kutyáját

A nagymama megható levelet kapott elhunyt kutyusától

4 hónapja várja a kórház előtt gazdáját, aki sosem fog visszatérni hozzá

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...