Adjunk biztonságot a melegben is házi kedvenceinknek

Adjunk biztonságot a melegben is házi kedvenceinknek

2018 JÚL 10  |  Hasznos

A hőség nem csak az emberek, hanem az állatok szervezetét is megviseli. Ilyenkor nem csak saját, hanem kedvencünk egészségére is jobban oda kell figyelnünk, és figyelembe kell vennünk az ő igényeit is. Az állatok is kaphatnak hőgutát, ezért kedvenceinket se tegyük ki a nagy melegnek és a tűző napsütésnek! Erre adunk most egy hatékony tippet!

Kiváló lehetőségeket és segítséget nyújthat az EvoCool, mely hűtő-párásító rendszereinek használatával biztosítható kedvenceink közérzetének javítása.

Az EvoCool hűtő-párásító rendszerek környezetbarát technológia felhasználásával, energiatakarékos módon működnek. A rendszer lelke a magas nyomású pumpa, a nagy nyomással szállított víz speciális tervezésű ködképző szórófejeken (fúvóka) keresztül kerül a kültérbe, így keletkezik a rendkívül finomra porlasztott vízpára. A rendszer által keletkezett vízpára nem vizesít, kizárólag a hűvös, friss levegőt érezzük, mely a levegőbe kerülve azonnal elpárolog, így eredményezve a párolgás okozta hőelvonást, mely 5-15°C-os hőmérsékletcsökkenést eredményez, így a kutyánk komfortérzete 100 %-osan biztosítható.

Házi kedvenceink ebben az időszakban sem szenvednek a hőségtől, étvágyuk és egészségük kielégítővé válik a gazdik megelégedésére.

Felhasználási területek: kutyaházak, kennelek, teraszok, kertek, szabad terek.

További információk: +36 20 775 1917

www.evocool.hu

(X)

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Szelet Pizza

Szelet Pizza

Rottenbiller park kutyafuttató

Rottenbiller park kutyafuttató

Amstel Hattyú Fogadó

Amstel Hattyú Fogadó