A balett táncosok a kutyák segítségével fogadtatják el a táncot az emberekkel

A balett táncosok a kutyák segítségével fogadtatják el a táncot az emberekkel

2018 JÚN 18  |  Hasznos

A balett sokak szemében idegen, nem könnyen elfogadható táncműfaj. Ezért egy fotográfus házaspár tavaly úgy döntött, hogy a legeslegszerethetőbb állatokkal fogja közelebb hozni az emberek szívéhez ezt a csodálatos művészetet. Természetesen nem eshetett másra a választás, mint a kutyákra, és mondhatjuk: megvettük a balettot.

 

Kelly és Ian mindketten fényképészként dolgoznak. A hölgy tavaly gondolt egyet, és szeretett volna elkészíteni egy fotósorozatot táncosokról – kutyák társaságában. Férje először nem értette a koncepció miértjét, hiszen nem tudta elképzelni, hol van közös pont a két téma között. Mivel alapvetően marketing fotósként dolgoztak, így felesége gyorsan rávilágított a lényegre: ha azt szeretnék, hogy az emberek nyitottabbak legyenek a balett műfajára, akkor el kell adni nekik – és lehetett mellényúlni akkor, amikor valaki kutyákkal próbált eladni valamit? Soha.

A balett sokak szemében tűnhet túlfeszített és elérhetetlen világnak. Ezzel a projekttel szerették volna bemutatni a könnyed, boldog, gyönyörű oldalát. A pár eredeti ötlete mára valódi hivatássá vált, mert meglátták benne azt a szépséget, amit egy ember és egy kutya együtt jelent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csodálatos fotósorozatok:

Megható fotósorozat, hogyan öregszenek kutyáink

Csodálatos fotósorozat Down-szindrómás állatokról

Fantasztikus téli fotósorozat Andy Seliverstoff-tól

A 21. század kutyái 6 elgondolkodtató fotón

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dancersanddogs

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Masni Kutya és Kisállatkozmetika

Masni Kutya és Kisállatkozmetika

Győr Plaza

Győr Plaza

Nem Adom Fel Kávézó és Étterem

Nem Adom Fel Kávézó és Étterem

Kakas Presszó

Kakas Presszó