Bemutatjuk az Év Kutyabarát Helye Pályázat zsűritagjait – Dr. Aladics Balázs

Bemutatjuk az Év Kutyabarát Helye Pályázat zsűritagjait – Dr. Aladics Balázs

2017 SZEPT 29  |  Hasznos

Ismerkedjetek meg újabb zsűritagunkkal, Dr. Aladics Balázs állatorvossal, aki a szakmai szempontokat fogja erősíteni az Év Kutyabarát Helye Pályázatának zsűrijében. A doktor úr szívén viseli a gazdik folyamatos tájékoztatását és munkája során minden eszközzel a felelős állattartást képviseli. 

Harmadik generációs állatorvosként és a Bayer Állategészségügy dél-európai vezetőjeként, nagyon fontosnak tarja, hogy ne csak a betegségek megelőzésével és kezelésével foglalkozzunk, hanem a felelős állattartást, mint koncepciót ismertessük meg a gazdikkal.

Hiszen, nem elegendő az állategészségügyi gondoskodás, hanem biztosítani kell kedvenceink számára olyan lehetőségeket, életteret, ahol a gazdijukkal közösen, társként élhetik meg a mindennapokat, akár otthonukon kívül is. 

Dr. Aladics Balázs közös idei kampányunknak is aktív részese volt, ahol a szívférgesség veszélyeire igyekeztünk felhívni a figyelmet.

„Több mint 10 éve nagyon hangsúlyosan próbálunk kommunikálni a tulajdonosok felé, mert azt gondoljuk, hogy itt még van mit tennünk, de nagyon jók a tendenciák, és az elmúlt évek is azt mutatják, hogy egyre több és egyre felelősebb gazdikkal tudunk találkozni. Állatorvosként azt tartom felelősségnek, hogy bizonyos fontos témákat felkaroljunk, és erről tájékoztassuk az állattartó társadalmat.” - nyilatkozta a doktor úr az egyik közös sajtótájékoztatónkon. (a képen középen)

 

 

Az Év Kutyabarát Helye Pályázat céljairól és menetéről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A zsűri többi tagjával itt megismerkedhetsz.

 

 

(kutyabarát.hu)

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Helikon Parki kutyafuttató

Helikon Parki kutyafuttató

Miskolci Ebnevelde

Miskolci Ebnevelde

Gusteau Kulináris Élményműhely

Gusteau Kulináris Élményműhely

Művész Kávéház és Étterem

Művész Kávéház és Étterem