Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy csomag, ami jó ha mindig kéznél van

Nagyon hasznos, ha otthon (vagy ha sokat jártok kirándulni a kutyáddal, akkor az autóban is) tartasz egy előre összeállított elsősegélycsomagot, amiből vészhelyzet esetén pillanatok alatt elő tudod venni azt, amire kutyád ellátásához szükség van. Magyarországon elsőként egyedülálló módon a Nyújts segítő mancsot! Kutyaelsősegély (www.kutyaelsosegely.hu) állította össze az életmentő csomagot.

Természetesen az alap elsősegély-készségek ismerete és alkalmazása egyetlen esetben sem helyettesíti a haladéktalan állatorvosi ellátást. Azonban nagyon sokat számít és akár életmentő lehet, ha tudod, hogy egy adott vészhelyzetben mi a teendő és ehhez milyen eszközökre van szükség. Ismerkedjetek meg a csomaggal!

Bizonyára külön-külön van otthon például méz, kötszer, olló, ragtapasz stb. de pánikhelyzetben nehéz egyszerre a sérültre is figyelni, illetve az ellátáshoz szükséges eszközöket összeszedni (főképp, ha a ház különböző pontjain találhatók). A keresgéléssel sajnos életbevágó percek múlnak el. Ezért állított össze a Nyújts segítő mancsot! Kutyaelsősegély egy csomagot, amiben azok a legfontosabb dolgok találhatók, amelyekre szükséged lehet, ha megtörtént a baj. Az alapcsomag tartalma úgy lett összeválogatva, hogy a lehető legköltséghatékonyabb legyen a gazdik számára. A bővített csomagban pedig az alapcsomag tartalmán kívül még más fontos eszközök is megtalálhatók. Az elsősegélycsomagot kiegészítheted gyógyszerekkel is, de előtte feltétlenül konzultálj az állatorvossal. Ő majd megmondja, hogy vészhelyzet esetén miből és mennyit adj kutyádnak.

Nagyobb képért kattints IDE.

Egyéb, külön rendelhető termék:

Instant jégtasak – Ez azért nagyon hasznos, mert nem biztos, hogy tartasz otthon a hűtőben jégzselét, illetve ha útközben történik a baleset, akkor ezt a segítséget nem tudod igénybe venni. Az instant tasak egyszer használatos, 30 percig hűt (15 percnél úgysem ajánlatos tovább használni) és pillanatok alatt a rendelkezésedre áll.

További információk és a csomag megrendelése a Kutyaelsősegély.hu oldalán.

Ha már útnak indultál kutyáddal, érdemes elolvasnod Kutyás etikett rovatunkat is, ahol sok hasznos infót is találsz, mely megkönnyíti utazásodat és a kutyabarát helyeken való tarózkodásodat!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...